Много добре изглежда и не е претрупано или крещящо .
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Тунинг" на капака на клапаните
Collapse
X
-
Много добре изглежда и не е претрупано или крещящо .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеНаправи ли мазалото с греста както ти казах или дори не си обърнал внимание на поста ми ???
мерси наистена умна идея.......
Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеКолега ,Furious 155 интересува ме все още ли боята ти е на капака,или живия алумин я напука?????
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
75twinspark
Значи малко гас даваш хахаха
при мене след напукването почна и да се лющи леко
сега като се замисля,преди доста време минах байка на прахово и лак,
след 10-тото пускане,там където хора неминават,
боята се напука на места, но лака я държи явно,
рамката е алумин също,та мисля че и на прахово да го закарам капака има вероятност пак да се напука75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеЗначи малко гас даваш хахаха
при мене след напукването почна и да се лющи леко
сега като се замисля,преди доста време минах байка на прахово и лак,
след 10-тото пускане,там където хора неминават,
боята се напука на места, но лака я държи явно,
рамката е алумин също,та мисля че и на прахово да го закарам капака има вероятност пак да се напука, иначе боята не съм я лакирал отгоре, тя си направи такова гладичко покритие. Два пъти тази година с малко меглио съм го забърсвал и това е ... да не би при теб лака да е прекарал нещата, тъй като температурната амплитуда хич не е малка на тези компоненти на мотора.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеЕми не е лака,щото на капака лак нямам,но пък лака спаси положението в другия случаи
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеПреди една година и моя изглеждаше така
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеОки,вариянти много
сподели твоя
Много дълго издържа и температурата не го убива.
ПРеди цялата операция единственото условие е да бъде перфектно обезмаслен капака.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment