Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъклата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затъмняване на стъклата

Здравйте колеги, наскоро се сдобих с Алфа 147 и имам желание да я погивезя малко. Ще започна с затъмняване на страничните стъкла и задното стъкло, та въпроса ми е дали някой знае каде във Варна извършват качествено тази услуга. Може да споделите впечатления и цени.
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщение
    Здравйте колеги, наскоро се сдобих с Алфа 147 и имам желание да я погивезя малко. Ще започна с затъмняване на страничните стъкла и задното стъкло, та въпроса ми е дали някой знае каде във Варна извършват качествено тази услуга. Може да споделите впечатления и цени.
    Благодаря предварително!
    колега при точният човек си попаднал във форума занимавам се с тониране на авто сттъкла от 7 години и няма да има проблем да те обслужа но нека да се постопли малко.сега не се правят такива стъкла.имай търпение , още малко остана.
    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

идеално като се постопли и аз най вероятно ще те потърся колега ако не е проблем разбира се.....и кво горе долу ще излезе процедурата...?
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

задно панорамно стъкло от 20-25,странично от 10-15 на стъкло.

Comment

Колега какво ще рече тониране на стъклата ? Фолио или някакви други итервенции ?
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Това е човека http://miro-folio.com/ цели таксита облепя в жълт цвят малко селце край Варна
            ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

да фолио което е с различни нюанси и също така не се драска и е много бистро и се вижда идеално през него вечер.а отколкото до кои ще го правите ми е се едно така че няма да се разцърдя на никои.

Comment

а какво представляват тези различни нюанси може ли снимка
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Евала колега направо без пари работиш, защо и в Бургас няма такива като теб?!
                  Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

колеги не мога да продалжа по темата понеже ще ми мъмрят но ако има някои повече въпроси нека ми се обади.телефона ми го има в телефони за взаимопомощ.

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                      колеги не мога да продалжа по темата понеже ще ми мъмрят но ако има някои повече въпроси нека ми се обади.телефона ми го има в телефони за взаимопомощ.
                      Колега, има разлика между това да пишеш по темата и да си предлагаш услугите
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                        задно панорамно стъкло от 20-25,странично от 10-15 на стъкло.
                        Да се наредя и ас на опашката за едно задно?
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Уточнявайте се на ЛС
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                          X