Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво съм решил.......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вижте какво съм решил.......

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...st=0&sk=t&sd=a

Това съм решил да го правя и като намеря някой който може и иска ......Кажете си вашето мнение...Приемам всякакви критики.
    sigpic156 1.8 TS 2004`

cool

Comment

Ами какво да ти кажа,просто си решил да си пребоядисаш колата немисля че някой ще те упрекне.Макарче за мен идеята е безмислена,колата ти има перфектен цвят и неси струва да дадеш 1500 +/- лв за точно тази модификация
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

На ес класата цвета е най-брутален, имаш си и линий по 145-та които може да използваш за граница ... ама си е пара
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

по-скоро я направи цялата в един цвят ама боята да е някаква наистина шукаритетна
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

черен мат
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
              черен мат
              става да
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ще стане красива, ама верно си е пари, а и внимавай за майсторите, да не попаднеш на някой от рода на Fens (има други темички за него, прочети ги), иначе идеята е супер. Успех!!!

Comment

Вместо да даваш 2бона за глупости по добре за 1000лв. си купи 2.0 двигател с останалите пари ск. кутия и си го ревизирай....Кефа с 150коня ще ти е много по-голям отколкото да гледаш "наточено" 1.4.... смях....
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    става да
                    Диляне във Варна като копувах моята хубавица срешнах едно GTV оранжево ,а изпъкналото на предният капак и май тавана също бяха в черен мат ,още не мога да си я изтрия тая гледка от главата. Ако имаш случайно снимчици дай насам да напълним очите.

П.П. то може и да не е Варненско незнам !?!
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

Диляне във Варна като копувах моята хубавица срешнах едно GTV оранжево ,а изпъкналото на предният капак и май тавана също бяха в черен мат ,още не мога да си я изтрия тая гледка от главата. Ако имаш случайно снимчици дай насам да напълним очите.

Аз говорих на Италфеста с един пич с такова, ама беше от Враца, яд ме е че не го снимах, ама му зех номера , щотопродаваше машинки за Ламбо врати!!! Много беше фаца в него!!!

Comment

Въпроса е,че не мога да намеря кой да ми я пръсне аз боята я взимам за без пари.И на мен ми мина през главата да я направя черен мат,но нещо не ми харесва как стой.А и лятото с този черен цвят по цялата кола ще ми е малко готинко.

www.pilot-tuning.hit.bg Те ми предложиха да го направят и ще се разходя да тях да ги видя какво ще се разберем.
                        sigpic156 1.8 TS 2004`

Comment

Такова ГТВ в варна не съм виждал а и мисля че няма но знам за какво става въпрос виждал съм я колата на снимки от летния събор стои доста добре и то оранжевото се мени като хамелеон нешто.яка е колата знам я.еми боядисвай я твойта колега аз вече минах през това.ама си пари де
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщение
                            Въпроса е,че не мога да намеря кой да ми я пръсне аз боята я взимам за без пари.И на мен ми мина през главата да я направя черен мат,но нещо не ми харесва как стой.А и лятото с този черен цвят по цялата кола ще ми е малко готинко.

www.pilot-tuning.hit.bg Те ми предложиха да го направят и ще се разходя да тях да ги видя какво ще се разберем.
                            Е не цялата де така в два тона алфичката ще изглежда много добре ,а пък лятото ако ще и карамбозова да я направиш все си е кофти работа.
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                              Такова ГТВ в варна не съм виждал а и мисля че няма но знам за какво става въпрос виждал съм я колата на снимки от летния събор стои доста добре и то оранжевото се мени като хамелеон нешто.яка е колата знам я.еми боядисвай я твойта колега аз вече минах през това.ама си пари де
                              И това ще стане ,лека по лека ,има време за всичко
                              Имам приятел много добър бояджия ,все нещо ще измислим с него. Но за съжеление са малко хората който правят по фрапантни неща с колите си.
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic

Comment

Working...
                              X