If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я дай една снимка къдее тая гайка, да я натегна малко моята турбина, че алтава ми се вижда, а чипът ми е стаге 7-8 някъде и филтърът е от спортна хартия, та се задъхва колицата
маааи са па ти ве икарусманяк и без това нямаш такава отверка арее отиваи да дишаш нафта
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ами да се включат хората, които са ползвали и другите фирми.
Ако нямаш нищо против, споделих лично мнение, а не интереси.
Както го написах, и двете ми коли са правени там и нямам забележки, проблеми и каквото и да е. Ако имах оплакване, щях да го напиша
Защо викаш?
Я обясни на нам невежите, защото си доста светнат.
Така и аз няма да пиша повече ГЛУПОСТИ
просто не пиши. Аз като незнам колко е 2+2 не пиша че е 6.
Пиша това щото видни тунингисти не са им проблем 20000 оброта +/- и затова моргите бравят луди пари от турбини
па като ти гледам разхода на колата и съм щастлив... аз имам едно 8 клапаново браво дето гори 4,5 и никога неможеш да го настигнеш
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Има предостатъчно теми за чипове в радела, а в "Продава" има хора, които предлагат чипове и колегите са доволни от тях.
Освен това темата започна да се израражда, затова я заключвам !
Ами да се включат хората, които са ползвали и другите фирми.
Ако нямаш нищо против, споделих лично мнение, а не интереси.
Както го написах, и двете ми коли са правени там и нямам забележки, проблеми и каквото и да е. Ако имах оплакване, щях да го напиша
Бате защо не ходиш и на диагностика при тях,нали разбират многоговориш пълни глупости,я се замисли на колко оборота се върти една бензинова турбина и на колко една дизеловачипа незначи само да ти изсипят софтуера в компа и да даваш газ.Бобо прави една кола която с чип неможеше да тръгне,въртеше гуми до 3-та без прекъсване,даже я скопи леко за да може да се кара,колата е 1.9 мултиджет с 205 коня на колелата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment