То се е видяло, че сред Алфите няма сериозна конкуренция, ами защо не предизвикате някое БМВ ? В Русе май ги има доста.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме... СПАМ / ОФФТОПИК
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщениеИ що такваз дискриминация,ам ти си написал над 200++ неможе,значи можи с 240++alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеТо се е видяло, че сред Алфите няма сериозна конкуренция, ами защо не предизвикате някое БМВ ? В Русе май ги има доста.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАз пък мисля, че има. Просто се крият.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениеспокойно има време пак ще се пробваме с теб ако не помниш преди 2 години в стара загора се пускахме бях с 164таPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеабе кой така старателно почисти темата , май не е фен на гонките и тунинга
я да почисти и тоя пост и да прати едно лично да обясни що не ми дава да се бегам с русенци
Никой не те спира да се бегаш с русенци, но ти беше писал, че нямаш път натам, а човека нямал път към София и помоли да пишат само хора, с които може да стане дръпката. И тъй като за момента ти не спадаш към тях и твоя пост си замина155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщениеПомня ,как да не помня,но мисля това ще е трудно дето си го мислиш.Драга отдавна не ми е тръпка,по-точно никога не е бил,затова и си преработих така колата за да е удобна за каране по завои,а там струва ми се нямаш никакъв шанс,дори да си 500 коня,с това предно...alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Едната причина да помоля да бъде почистена темата е заради безсмислените постове, както спомена hsr и сега както виждам пак продължават, като този горния. Хора моля ви обсъждайте си личните планове на ЛС, а не какво ще се прави през март и т.н. Не искам да звуча грубо, но моля да пишат хората които имат възможност и ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ДЪРПАТ.
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеАйде пишете на воля
Айде аз ще съм първи тогава: Предизвиквам за спорта колеги от София и околията със нещо близко до моята Алфичка или същото, който иска нека пише, отворен съм към всякакви дръпки, та дори да не са ми по силите!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеТова е просташко от страна на модератора, който го е направил да сменя заглавието и първия пост. Една нормална тема не може да се пусне в тоя несериозен форум.146 Turbo
Comment
Comment