Известие

Collapse
No announcement yet.

Предизвикваме... СПАМ / ОФФТОПИК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Връщам си думите назад... Извинете ме...Образували са се 2 отделни теми.

Comment

мдааа,и аз сега видях, сори
      146 Turbo

Comment

Малко разяснения от некоректния модератор.

Понеже колегата Connor държи (и с право) темата му да се опази чиста и в нея да останат само сериозните предложения, се налага някои постове да бъдат премахнати.
        Веднъж вече изтрих няколко такива, но авторите им се почувстваха засегнати от това.
        И за да няма повече недоволни реших всичко което се явява Оффтопик или спам по темата на Connor да бъде отделено в отделна тема, а именно в тази.

Някой против ???
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Екстра е така
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
            Малко разяснения от некоректния модератор.

Понеже колегата Connor държи (и с право) темата му да се опази чиста и в нея да останат само сериозните предложения, се налага някои постове да бъдат премахнати.
            Веднъж вече изтрих няколко такива, но авторите им се почувстваха засегнати от това.
            И за да няма повече недоволни реших всичко което се явява Оффтопик или спам по темата на Connor да бъде отделено в отделна тема, а именно в тази.

Някой против ???
            Извинявай, не видях И мерси много, че направи тази отделна тема.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Извинявай, не видях И мерси много, че направи тази отделна тема.
              Няма защо

Имам едино въпросче към рацерите алфисти
              Според вас нормално ли е 155 2.0 16в. "със сменена генерация и тунинг на мотора, който не се знае какъв е" да падне на 850м. от е36 320и ???
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Няма защо

Според вас нормално ли е 155 2.0 16в. "със сменена генерация и тунинг на мотора, който не се знае какъв е" да падне на 850м. от е36 320и ???
                Не не е нормално

П.С.Аз все още чакам отговор на въпроса какви са чиповече на двете бързи дизелови Алфи,и ако може по една динографика,щом са мерени
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Няма защо

Може да е някакъв частен случай, но повечето писания в Streetracers раздела са пълни глупости.
                  m40b18 (1.8 8v 115коня) бие 1.8 TS 16v
                  320 vs Голф 150 или Астра ГСИ, след 130 бавареца ги подминава като спрели, щото тогава му идвала силата.
                  Ако ви стане скучно, това е разделът.
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Няма защо

Ами тоя мотор за който ми говориш е DOHC, 6 цилиндров и 24V (148 hp) и звучи стабилно, така че е съвсем възможно да бие, но пък като ми казваш че Туинспарка има и тунинг на мотора... Почвам да се замислям що за тунинг е, а колкото до генерацията по мои наблюдения не дава кой знае каква разлика в мощноста. Сравнете си килограмите, вижте пътя дали не е някакъв гаден, където се боксува или да е под наклон.

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                      Може да е някакъв частен случай, но повечето писания в Streetracers раздела са пълни глупости.
                      m40b18 (1.8 8v 115коня) бие 1.8 TS 16v
                      320 vs Голф 150 или Астра ГСИ, след 130 бавареца ги подминава като спрели, щото тогава му идвала силата.
                      Ако ви стане скучно, това е разделът.
                      Аз умишлено премълчах къде съм го чел, защото неискам да има обиди и нападки към колегите от въпросния форум Ако има такива те ще бъдат изтрити

Интересно ми е обаче какво мислят и алфистите по въпроса?

ПП: Питам дали е нормално, а не дали е възможно, защото всичко е възможно (лош старт, техническо състояние и т.н.)

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                      Ами тоя мотор за който ми говориш е DOHC, 6 цилиндров и 24V (148 hp) и звучи стабилно, така че е съвсем възможно да бие, но пък като ми казваш че Туинспарка има и тунинг на мотора... Почвам да се замислям що за тунинг е, а колкото до генерацията по мои наблюдения не дава кой знае каква разлика в мощноста. Сравнете си килограмите, вижте пътя дали не е някакъв гаден, където се боксува или да е под наклон.
                      Гонката се е състояла и БМВ-то е било с няколко метра.
                      Last edited by hsr; d.m.y г., 13:32.
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз умишлено премълчах къде съм го чел, защото неискам да има обиди и нападки към колегите от въпросния форум Ако има такива те ще бъдат изтрити

Интересно ми е обаче какво мислят и алфистите по въпроса?

ПП: Питам дали е нормално, а не дали е възможно, защото всичко е възможно (лош старт, техническо състояние и т.н.)
                        Аз лично с мойта кола такова БМВ го правя диво и щастливо,но не чак на километър
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Без нападки де, но те се изхвърлят понякога прекалено много.
                          Аз мисля, че при еднакво състояние и шофери Алфата ще го бие, единствено на максимална баварецу е отпред.
                          sigpicex
                          147Q2
                          300bhp/606nm
                          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Аз лично с мойта кола такова БМВ го правя диво и щастливо,но не чак на километър
                            Твоята си я знаем, че е бегачка

А 318-ките май трябва да ги сравняват по-скоро с 155 1.7 8в.
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Дайте и аз да се включа, няма вариант БМВто да бие, то е 148коня обаче тоя 6цил. мотор тежи много, аз се бягах вече с две такива от които едното беше с чип и въпреки това го съсипах(без чипа) и то не на 850м., а на 4км. отсечка, което според мен значи, че определено не е нормално, чипнатото до 200 го бия и нагоре вече ме хапна, защото нямаше обедняване на сместа над 200 , докато при мен Алфичката над 200 е мъртвец, ноооо и аз сега ще слагам чип и това значи че пак ще пробвам чипнатото да видим какво ще стане този път!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщение
                                Искам да свера мойта с друго ЖТД или с 1.8 -2.0 на 155 или 156
                                Заповядай Събота или Неделя да ги пробваме,за спорта и да пием по-едно кафе.Ако не излезе нещо непредвидено ако искаш ела аз съм си в Брацигово защото съм дежурен.Аз съм с 156 ,2.0 ,155 коня.Пиши на лична и в темата ако искаш да ти пратя тел.
                                Alfa Mito 1.4
                                156 2.0 155 ex
                                156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Working...
                                X