Известие

Collapse
No announcement yet.

Ферари SUV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ферари SUV

http://ferrari-news.com/2009/01/25/2009-ferrari-suv/
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

измишльотини...
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

И според мен нещо не е читава работата ....
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Ужас..
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
        .:: My PRECIOUS ::.

Comment

О.М.Г.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ако го пуснат в 400-500 бройки ще е екстра, не че ще си го купа де, но ще е нещо като Ламбо-Рамбо

Comment

Ще е готинон феррари да имат джипка ама не като тая ... ... нали знаете че Ламборджини имат еднан джипарка от 80-те направена за петролните шеихове...и е с двигател от КУНТАЧ !

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Всички марки пуснаха такива SUV-та. А за SUV-то на Ферари се говореше отдавна и това не е некаква изненада, друг е въпроса да ли става за нещо.
                Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                sigpic
                http://vbox7.com/play:884c5234
                http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

ще става - за пред син сити....то това им е основната цел на тези талиги луксозните СУВ-ове
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Не съм сигурен дали този кросовър с фарове на Калифорния е нещо, което да се взема сериозно съмнявам се, че Ферари ще направят такова нещо някога досега има само няколко нарушения на имиджа (поне за които аз знам) на марката а те са едно комби поръчано от някакъв шейх и един лифт направен за Джеймс Гликенхаус ( не се брои модела Р4 направен от Пининфарина пак за него) ... така де аз мисля че тва са празни раоти
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Ще е готинон феррари да имат джипка ама не като тая ... ... нали знаете че Ламборджини имат еднан джипарка от 80-те направена за петролните шеихове...и е с двигател от КУНТАЧ !
                      Ми аз тоз жип съм го виждал на живо и не е само за шейховете и има мотор от диабло много странен трактор е тва, целия е от стъкломат а обемите за фаровете са всъщност въздухозаборниците за мотора фаровете висят на едни решетки интериора е меко казано странен само ще спомена, с риск да стана досаден, че волана на тва чудо е колкото подложка за халба бира
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        Ми аз тоз жип съм го виждал на живо и не е само за шейховете и има мотор от диабло много странен трактор е тва, целия е от стъкломат а обемите за фаровете са всъщност въздухозаборниците за мотора фаровете висят на едни решетки интериора е меко казано странен само ще спомена, с риск да стана досаден, че волана на тва чудо е колкото подложка за халба бира
                        Ми може и да съм сбъркал..отдавна гледах за тоя жип..иначе е направен за шеиховете не че само те могат да го карат...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Говорим за Ламборгини LM002 нали? направен да бъде конкуренция на Хъмър ама каква конкуренция с тоз спортен матор тва вадеше такъв звук че не вярваш на очите си
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

и аз съм го виждал на живо и беше нечовек за времето си.

http://www.lamborghiniregistry.com/L...004/index.html
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

модела е LM002 и наистина е направен за арабските шейхове (по поръчка за пустинен лов от някой чалмалия и после от Ламбо го аресали и го направили по-сериен) шасито е като на хамър, купето е стъкломат или нещо такова, двигателя е от контач, не от диабло. имаше такъв в София, бпл на Краси Стойчев беше. качвал съм се вътре и интериора е наистина странен но супер лукс. и само за информация шофьора тогава каза че градско харчи минумум 60/100. честито.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                              X