Известие
Collapse
No announcement yet.
Ферари SUV
Collapse
X
-
О.М.Г.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ще е готинон феррари да имат джипка ама не като тая ...... нали знаете че Ламборджини имат еднан джипарка от 80-те направена за петролните шеихове...и е с двигател от КУНТАЧ !
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Всички марки пуснаха такива SUV-та. А за SUV-то на Ферари се говореше отдавна и това не е некаква изненада, друг е въпроса да ли става за нещо.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Не съм сигурен дали този кросовър с фарове на Калифорния е нещо, което да се взема сериозносъмнявам се, че Ферари ще направят такова нещо някога
досега има само няколко нарушения на имиджа (поне за които аз знам) на марката а те са едно комби поръчано от някакъв шейх и един лифт направен за Джеймс Гликенхаус ( не се брои модела Р4 направен от Пининфарина пак за него) ... така де аз мисля че тва са празни раоти
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщениеЩе е готинон феррари да имат джипка ама не като тая ...... нали знаете че Ламборджини имат еднан джипарка от 80-те направена за петролните шеихове...и е с двигател от КУНТАЧ !
и има мотор от диабло
много странен трактор е тва, целия е от стъкломат а обемите за фаровете са всъщност въздухозаборниците за мотора
фаровете висят на едни решетки
интериора е меко казано странен
само ще спомена, с риск да стана досаден, че волана на тва чудо е колкото подложка за халба бира
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеМи аз тоз жип съм го виждал на живо и не е само за шейховетеи има мотор от диабло
много странен трактор е тва, целия е от стъкломат а обемите за фаровете са всъщност въздухозаборниците за мотора
фаровете висят на едни решетки
интериора е меко казано странен
само ще спомена, с риск да стана досаден, че волана на тва чудо е колкото подложка за халба бира
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
и аз съм го виждал на живо и беше нечовек за времето си.
http://www.lamborghiniregistry.com/L...004/index.html98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
модела е LM002 и наистина е направен за арабските шейхове (по поръчка за пустинен лов от някой чалмалия и после от Ламбо го аресали и го направили по-сериен) шасито е като на хамър, купето е стъкломат или нещо такова, двигателя е от контач, не от диабло. имаше такъв в София, бпл на Краси Стойчев беше. качвал съм се вътре и интериора е наистина странен но супер лукс. и само за информация шофьора тогава каза че градско харчи минумум 60/100. честито.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment