Известие

Collapse
No announcement yet.

Вчера една 156-ца падна лошо от ФИАТ-че

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера една 156-ца падна лошо от ФИАТ-че

Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно.

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
    Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно.
    Вчера аз карах по Сливница, ама не помня да ме е бягало Пунто, иначе си се набирах от сточна гара та до Константин Величков и обратно(няколко пъти за целия ден), моята Алфичка ли беше от аватара или е бил друг???

Comment

Мммм не колега червеничка беше

Comment

тези лоши фиати , )
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Мисля, че едно 130 коньово фиатче е достатъчно да натупа един 2.0 Т.С.

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
            тези лоши фиати , )
            особено Пунтотата
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              На кантар са
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еми аз тупам 2.0 ТС, а пък такова фиатче върви на едно със мен, пак и даже 1 път ме би. По това съдя.

Comment

[QUOTE=gigi;406363]Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно. [/QUOT

хахахахахаха, колега малко си се объркал...............ама айде да разкажа де...............хихиххихиххихи
                  Това стана на Сливница и Мария Луиза, аз тръгнах много кротко и след като минах релсите на втора натиснах пълна.....пунтото го изпреварих още на втора, а вече на трета нямаше смисъл.........На сфетофара ни хвана червено и точно това се базикахме с колегата от Фиат-а, попита ме дали имам чип, /защото той е с чип/ точно заради това че бях много зад него, пъл го изрезах..........И той ми каза добре че ме дръпна , че ако те види някой от форума щеше да те бъзикат...........хахаахахахаха..............та може да успокоя колегите с 2.0 ТС, че не съм изложил 156-тааааааааа.........хахахаахахахаах

P.S. Пунтото беше 1.9 с чип, няма шансове!!!!!!!!!!!!!
                  markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                  Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                  Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                  Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                    Ми не съм съгласен, ама щом казваш.......аз не обичам да споря много и да се хваля................работя с факти..........Поздрави!!!

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                      колега, другият път по коректно да го разкажеш, че така малко си притеснил притежателите на 2.0 ТС. Да ме мине все едно съм спрел при положение, че аз бях едно 3 коли след путното на сфетофара мисля че няма как да стане, пък и ако беше следил ситуацията до край................Поздрави и на теб

Comment

А м/у другото дано и колега с Фиат- чето е съфорумец, че да потвърди, да не си говорим глупости, а иначе спокойно мога да повторя ако иска...................

Comment

А пунтото все пак какво беше? Едва ли е било GT, щом така лесно си го наказал?
                          '05 166 V6
                          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

[QUOTE=156;407369]А пунтото все пак какво беше? Едва ли е било GT, щом така лесно си го наказал?[/QUO

хахаха, ами колегата каза, че е 1.9 с чип, това бяха неговите думи!!!

Comment

Значи е било Мк2 1.9 ЖТД 80 кс е без чип , така че е нормално да падне дори и с него .
                              Ако беше ГТ с чип , тогава друга бира
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                              X