Известие

Collapse
No announcement yet.

Kожен волан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kожен волан?

Здравейте колеги, от Варна съм и искам да знам дали има тапицер който да ми облече волана с кожа. Той си е кожен, но искам някой промени. Та ако някой знае свестен тапицер да даде координати.
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

Знам колега ама е от Стара Загора.Ако имаш път на сам ще те свържа голям приятел ми е и е доста сръчен.

Comment

Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщение
      Здравейте колеги, от Варна съм и искам да знам дали има тапицер който да ми облече волана с кожа. Той си е кожен, но искам някой промени. Та ако някой знае свестен тапицер да даде координати.
      Благодаря предварително!
      също търся от давна
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Преди години имаше на Цирковата площадка и под завод "Дружба". Човека под завод "Дружба" ми претапицира тогава тавана на 145-та, че беше провиснал
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

знам че има някъде зад църквата "Св. Никола", който се занимава точно с това...трябва да го потърсиш
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Ако искаш волан от естествена кожа с вътрешен шев много трудно ще намериш някои да ти го направи.Що се отнася за тия смешните с кордата навсякъде ги правят.

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
              знам че има някъде зад църквата "Св. Никола", който се занимава точно с това...трябва да го потърсиш
              каде беше тая църка че не се сештам нещо
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                каде беше тая църка че не се сештам нещо
                Е на центъра църквата, на Княз Борис то друга няма там. И ако е читав тапицера да кажеш да отида и аз
                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                Audi A4 1.9 TDI

Comment

аха разбрах ше го видим аз търся добър тапицер защото ще тапицира целия салон също таван кори колонки волан и т.н.за тва искам да е добър.
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Ако искаш волан от естествена кожа с вътрешен шев много трудно ще намериш някои да ти го направи.Що се отнася за тия смешните с кордата навсякъде ги правят.
                    В Бургас има тапицер който може да направи волан с вътрешен шев, с изкуствена и естествена кожа, по желание на клиента. Миналата година един приятел си претапицира волана, става супер.Прави и кожени салони.

Comment

така колега вземи му кординати ако можеш и аз мога да донеса целия салон за претапициране защото имам друг който да сложа временно.мерси предварително.
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        така колега вземи му кординати ако можеш и аз мога да донеса целия салон за претапициране защото имам друг който да сложа временно.мерси предварително.
                        Тези дни ще мина от там и ще взема някакъв тел. за връзка, но мисля, че не работи много ефтино, миналата година попитах колко ще струва цялостно претапициране на салона на 156-цата, седалки, кори, тапети и ми се върти сума от порядъка на 900-1000 лв с изкуствена кожа.За естествена не питах . Така и не го претапицирах.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 21:58.

Comment

баси кожодера.1000 лв. за салон на кола?!?!?!1 кв/м изкуствена койа е 10.50лв. за един салон ти тръбват 7кв/м. 900лв. труд???

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            баси кожодера.1000 лв. за салон на кола?!?!?!1 кв/м изкуствена койа е 10.50лв. за един салон ти тръбват 7кв/м. 900лв. труд???
                            За това и не си претапицирах салона, и на мен ми се стори скъпо, но сега е криза и може да се провери дали не е намалил цените. Между другото изрових телефон който съм записал за желаещите да проверят дали е така - 0896687527 (не съм записал име) . Ако има някаква грешка, ще отида до ателието му.

Comment

за салони тарсете по моргите.в ст. загора имаше един като питах за части.тва са адски много пари.според мен разбира се.че е играчка да ама 1000лв.

Comment

Working...
                              X