и 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Kожен волан?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеи 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЗа това и не си претапицирах салона, и на мен ми се стори скъпо, но сега е криза и може да се провери дали не е намалил цените. Между другото изрових телефон който съм записал за желаещите да проверят дали е така - 0896687527 (не съм записал име) . Ако има някаква грешка, ще отида до ателието му.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Имам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениемерси колега
Comment
-
Първоначално публикувано от sheikara Покажи съобщениеИмам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда
Comment
Comment