Известие

Collapse
No announcement yet.

Kожен волан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      и 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.
      даи и ти тел.колега да проверим
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        За това и не си претапицирах салона, и на мен ми се стори скъпо, но сега е криза и може да се провери дали не е намалил цените. Между другото изрових телефон който съм записал за желаещите да проверят дали е така - 0896687527 (не съм записал име) . Ако има някаква грешка, ще отида до ателието му.
        мерси колега сега ще питам.а като за начало мога да тапицирам предните и корите а задните да ги оставя те им няма нищо.да видим кви пари ще иска за естествена кожа.
        Alfa romeo GTVex
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Имам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда

Comment

0898495708 момчето се казва Георги.Искрено се надявам да ви е от полза.

Comment

мерси колега
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                мерси колега
                за нищо.само да свърши работа.поне няма да е такава сумата.пича е точен, как работи незнам идвал е в склада да му режа кожи и единственото което знам е че доста го търсят.

Comment

тая тема леко я опоручихме от "Кожен волан" стигнахме до цял салон.До 2-3 дни сигурно ще обсъждаме къде да си облечем целите коли в кожи!

Comment

E нищо точно по темата е все за тапицер става въпрос.полезна е междудругото има доста отзиви. а другпат колко пъти съм пускал и без никав резултат.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

говорих с тапицера и каза 350 макс. 500 лв. труд + материали.питах го за 156 и каза че не е правил никога и не може да ми каже точна цифра.

Comment

Първоначално публикувано от sheikara Покажи съобщение
                        Имам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда
                        Аз съм този който споменавате.Кожата е естествена италианска за автотапицерий. Правя само волани цана 60лв.
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X