Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз вече не я играя щот ми бъгна компа таз игра..., но като ви гонят бягайте през полята и горите...Куките там не влизат Аз кисна малко в някоя гора, когато стане мнооого напечено и изчаквам малко нещата да се оталожат и да няма на близо куки и излизам на асфалта
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• А бе некой минал ли е милионер чалънджа ? Начи един месец го играя и от 4-5 дни започна да ми се случва ,да играя на него и на 15-16 чекпоинт ,изведнъж ми замръзва екрана и само рестарт на компа опраа работата ... Някой друг да е имал този проблем и ,да има идея как да го предотвратя ?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Аз, нямаше никакъв технически проблем.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Аз, нямаше никакъв технически проблем.
          разбрах от кво е ,претоварва се видеокартата ,след 15-20 минутна нон стоп писта ,затва го минах без проблеми ,ама видеото ми беше на минимум за пистата . малии имам 3 къщи 14 коли и един милион до сега .

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Някой да ми каже ,или по точно покаже ,както колегата по горе преди време ,къде има тунинг сервиз на астън мартин и сатурн ?

че вещо никакви ги няма като са сток ?

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Кажете ,къде е работилницата на Астън мартина и Лотус,че нещо тия коли са баси мъртвите

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Кажете ,къде е работилницата на Астън мартина и Лотус,че нещо тия коли са баси мъртвите
                Ето къде са. Приложил съм снимка, за да се ориентираш къде на картата да търсиш.
                Attached Files
                Last edited by Lqnkata; d.m.y г., 11:52.
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• ти нещо с чийтове ли играеш/ какви са тез милиарди дето го имаш???
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Не! Това е някакъв сайф, който ми изпадна от някъде. Имаше всичките коли заради това.
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• лилииииии, мааалииии, баси милиардите . тва не знам как би го направил някой ,треа двеста първи места да направи на милионер чалъндж ... иначе много мерси за снимката ,сега отивам да се тунинговам хи хи хи

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        ето това ти е играта ...

освен това има и цял магазин на Алфа Ромео ...

както и цял Хавайски остров да бръмчиш

има и Мерцедес, Ферари, Лексъс, Дукати, Триумф, Кавазаки, Фолксваген, Пагани, Форд, Мазерати и още много много други ...
                        можеш да си купуваш къщи, коли, мотори
                        можеш да посещаваш магазини за дрехи, клубове, тунинг фирми и какви ли още не ... даже има и автомивка с мадами
                        въобще играта е един голям интерактивен филм ...
                        аз вече 2 години съм зарибен ...
                        точно това е играта сега и аз съм се зарибил по нея и съм на 67 % compleate
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• аз съм само на 50 процента..кефи много ,ама нещо моторите не ме кефят как се карат ..вече имах възможността да изпълня мисия с мотор

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            аз съм само на 50 процента..кефи много ,ама нещо моторите не ме кефят как се карат ..вече имах възможността да изпълня мисия с мотор
                            наистина е много грубо като се качиш на мотора и се управлява много странно . Жалко , че нямам оригинала щото сега немога да играя мултиплеар ;(
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Докато си прочета ЛСтата ще превъртиш играта. Моторите са щура работа, малко време за свикване и след това много fun.
                              Attached Files

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• с Мазератито Милионер Чалъндж го взех за 39:14 мин
                                като направих само 2 леки грешки и минах през 2 банкета
                                иначе има народ по света дето го минават за около 30 до 35 мин .. как го прават немам си и идея .. аз вече съм я минавал тая мисия поне 100 пъти
                                а с друга кола освен МС12 си немам и идея как ше стане ...

ето ви и още теми за размисъл

Last edited by DiStefano; d.m.y г., 23:34.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X