Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Игра с коли тип NFS

Някой да ми предложи игра тип нфс ,но не като про стиит ?
    Изиграх всичко живо в работата от към нфс та, а и knight rider също ... Evoliution GT , S.C.A.R. , ама ми се иска нещо тип улични състезания ...
    Разглеждах в замундата ,но нищо не си харесах ,а и там коментарите са много крайни
    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 00:29.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
    http://zamunda.net/details.php?id=158353&hit=1
    за моите умения в подобни игри ми се вижда малко трудна ... като се удариш по сериозно и ти умира пилота .... но пък се радвам на факта че е само с алфи

Comment

Street Legal старичко, но много готино. Сам си тунинговаш, колата, избирайки си части от каталога, доста реален демидж и естествено нощно време организирани гонки, а денем ако срещнеш някой рацер на улицата, може да се дърпате. Абе доста реалистична игра, въпреки че е стара и кофти графика.

Comment

за ПЦ или Плей Стейшън? Аз играя на ПС3 разни игрички от тоя сорт..
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          за моите умения в подобни игри ми се вижда малко трудна ... като се удариш по сериозно и ти умира пилота .... но пък се радвам на факта че е само с алфи
          Колега е споменал, че тази я е играл

Comment

SCAR го врътнах отдавна ....
            това STREET legal сега ще го видя

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              SCAR го врътнах отдавна ....
              това STREET legal сега ще го видя
              То май има 2 - Street Legal и Street Legal Racing и 2те са от 1 тип, ма май 2рото беше по-яко

Comment

а бе нещо като и гледам снимките на играта ,не ми вдъхва кой доверие

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стара е, но е супер реалистична Тя е 500мб така че не ти пречи да пробваш. Якото е че си зимаш сток кола и след това сам купуваш скоростни кутии, по-спортни гуми, спойлери, алтернатори, турбота, нос-системи, абе почти всичко дето се сетиш. Като на гонките печелиш пари, също така има такива на които печелиш коли и т.н. Само че трябва да си превърташ чесевника, за да става по-бързо и по-често нощ, за да си участваш в гонките, щото тия из града през деня са доста трудни

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Колега е споменал, че тази я е играл

Въобще не обърнах внимание ... лошо безсънието си казва думата

Comment

Игра подобна на NFS, ами пробвай GRID може да ти хареса. Но играта има зверски изисквания. Ето линк към официалния сайт: http://www.racedrivergrid.com/#/home/

Comment

Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщение
                        Игра подобна на NFS, ами пробвай GRID може да ти хареса. Но играта има зверски изисквания. Ето линк към официалния сайт: http://www.racedrivergrid.com/#/home/
                        няма да ми тръгне на компа тая игра ... много дебели изисквания има наистина .
                        Въпреки че играя ъндърковър ,тая ме съмнява

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

ето това ти е играта ...

освен това има и цял магазин на Алфа Ромео ...

както и цял Хавайски остров да бръмчиш

има и Мерцедес, Ферари, Лексъс, Дукати, Триумф, Кавазаки, Фолксваген, Пагани, Форд, Мазерати и още много много други ...
                          можеш да си купуваш къщи, коли, мотори
                          можеш да посещаваш магазини за дрехи, клубове, тунинг фирми и какви ли още не ... даже има и автомивка с мадами
                          въобще играта е един голям интерактивен филм ...
                          аз вече 2 години съм зарибен ...
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Сори за спама колеги, ама от къде да зема тоя Крак за играта, че какво ли не пробвах и не ми тръгва и това е!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              Сори за спама колеги, ама от къде да зема тоя Крак за играта, че какво ли не пробвах и не ми тръгва и това е!!!

Като маунтеш исо файла и в диска си има папка крак
                              копираш в директорията на играта

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X