Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    ето това ти е играта ...

освен това има и цял магазин на Алфа Ромео ...

както и цял Хавайски остров да бръмчиш

има и Мерцедес, Ферари, Лексъс, Дукати, Триумф, Кавазаки, Фолксваген, Пагани, Форд, Мазерати и още много много други ...
    можеш да си купуваш къщи, коли, мотори
    можеш да посещаваш магазини за дрехи, клубове, тунинг фирми и какви ли още не ... даже има и автомивка с мадами
    въобще играта е един голям интерактивен филм ...
    аз вече 2 години съм зарибен ...

Е те това ще се играе ,дано само управлението да е като на мост уонтед или поне подобно====само линкче към играта да ми дадеш ,щот у замундата има некви ама са май май други
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:15.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Burnout Paradise, добра е но с времето става скучна. Иначе ако не си играл поредицата T.O.C.A, значи много си изпуснал. Също така мога да ти препоръчам GTL.
      Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
      Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Виж изискванията на Test Drive-a, че е тежка.
        156 SW '02

Comment

амиии ,лаптопа ми е 2гига рам ,1.7 двуядрен ,ама видеото е нвда и е некво никво.... за да ми върви ъндърковъра без да насича и без проблеми ,треа си направя настройките на монитора на най скапаното .. ,но направя ли ги си върви без проблем .... и дирт колина ми върви без проблеми ,само че пък при него не треа да съм пуснал много силно звука ,не знам що така .... тая ще я видя утре вечер дали ще тръгне . Вие как мислите ?

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Можеш да провериш тук http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Test Drive Unlimited
            Last edited by blacksnoopy; d.m.y г., 23:43.
            156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
              Можеш да провериш тук http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Test Drive Unlimited
              прости тъпия ми въпрос ,но как да разбера дали ще върви ... Кликвам там ,намирам играта и после ? кен ю рън ит ... и кое показва дали играта ще върви и как тая щуротия разбира къф ми е компа?

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                прости тъпия ми въпрос ,но как да разбера дали ще върви ... Кликвам там ,намирам играта и после ? кен ю рън ит ... и кое показва дали играта ще върви и как тая щуротия разбира къф ми е компа?
                Сканира с какъв процесор, памет и видео карта си.
                Сравнява с минималните и препоръчителните изисквания за играта.

Ако всичко ти е в зелено, значи нямаш проблеми
                156 SW '02

Comment

ясно ,благодаря , ще тествам утре като се прибера вкъщи

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Стара е, но е супер реалистична Тя е 500мб така че не ти пречи да пробваш. Якото е че си зимаш сток кола и след това сам купуваш скоростни кутии, по-спортни гуми, спойлери, алтернатори, турбота, нос-системи, абе почти всичко дето се сетиш. Като на гонките печелиш пари, също така има такива на които печелиш коли и т.н. Само че трябва да си превърташ чесевника, за да става по-бързо и по-често нощ, за да си участваш в гонките, щото тия из града през деня са доста трудни

Много бъгава игра по принцип. Иначе един съвет, въртенето на градусите на разпределителните валове вдигат МНОГО мощността.

От 300 на 400+коня

Иначе може да олекотиш колата, като махнеш картера, ангренажния ремък, основните лагери.
                    Това не пречи на двигателя. Поне на версията която играех аз, тази 2 за която казва колегата може да е по оправена.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Е те това ще се играе ,дано само управлението да е като на мост уонтед или поне подобно====само линкче към играта да ми дадеш ,щот у замундата има некви ама са май май други

Управлението с ВОЛАН е мноооого добро. Играта може часове на ред да ти изгуби.

Има една мисия която обикаляш острова.
                      Като ако не се блъскаш караш твърдо над 280-300км.
                      И обикаляш пистата за около 50 минути до 1час.
                      Има 2 такива състезания, като на едното даже няма и движение.

Абе играта е мнооого добра.
                      Изисквания 2гб рам Ати 1950 NeVida 7900 и някой що годе добър едно ядрен процесор, щя е подкарат с висока графиак, и ще се кефиш.

Абе играта е много добра. Имаше добавка за GTR R34 обаче при мен не тръгна, също и има магазин на Лексус обаче не работи и няма лексуси. Има също мод с който се отключват,обаче пак неможах да се оправя.

Хубавото е че може да си караш в една лента, не като на НФС с 80км да не може да вкараш колата в една лента, тука караш с 160-200 по леки завои и може да си държиш колата в една лента.

Може да караш от вътре свалят се прозорците, сменя се звука от това. АБе супер е
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

А GRID е изродска откъм реализъм и екшън, но е адски тежка ... Иначе я препоръчвам горещо - а и освен това е дело на хората, сътворили Collin McRae Rally ...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

А ще ми тръгнат ли на лаптопа : Двуядрен на 2.0 гхц, 3ГБ РАМ, Видео картата е няква радеонка...HD3100 ??!? От тия сайтове, които давате за тест на компютъра ми изпизва че покривам всички критерии, ама реално дали ?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Само да ви кажа ,че тая тест драйв е супер игрица

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              А ще ми тръгнат ли на лаптопа : Двуядрен на 2.0 гхц, 3ГБ РАМ, Видео картата е няква радеонка...HD3100 ??!? От тия сайтове, които давате за тест на компютъра ми изпизва че покривам всички критерии, ама реално дали ?
                              пробвай, мисля че да
                              156 SW '02

Comment

Тая колин макрий Дърт...инсталирам и нещо ми дава грешка и въобще не тръгва...някъв файл му липсвало. Някой има ли да ги играе тия игри на Плейстейшън 3 да си менкаме
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X