Аз ти казвам земи си плейстейшън 3-ката...не съжалявам за нито един от $ дето дадох...единствения ШИТ е, че в БГ игрите са много малко на брой по магазините и много скъпи...в Щатите си накупих бая игри за по 30-50$ (на долар 1,25лв) за чисто нови тамън излезли заглавия....Тука по 120 130 лв играта!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Игра с коли тип NFS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеИ на мен ми е силен лаптопката, имам 2 гига рам с възможност за още , процесора ми е 3.95 не знам си кво си ,и при мен САМО и единствено видеото се ебе яко
Пример , за да играя ъндърковър (не че го играя) ,треа да намаля резолюшъна на мин ,ама тогаа си ми върви пърфект ... ше зема да го продам тоя лаптоп и да си взема за същите пари куче марка ама наблъскан .... да го еВаДоста добър видео performance има.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАз ти казвам земи си плейстейшън 3-ката...не съжалявам за нито един от $ дето дадох...единствения ШИТ е, че в БГ игрите са много малко на брой по магазините и много скъпи...в Щатите си накупих бая игри за по 30-50$ (на долар 1,25лв) за чисто нови тамън излезли заглавия....Тука по 120 130 лв играта!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщениеС тес пари по добре си земи настолна машина и да ти е мирно на главата. За около 1300лв (само PC-то) направих на братовчед ми Core 2 Duo на 3.16Ghz дъно Gigabyte с 3 PCI-E шини на които има 3 видео карти Nvidia 8800.Доста добър видео performance има.
) Някак си настолния комп не е за мен ... Сори за селския език ,ама вече се разлигавих яко ... КОЙТО ПИЕ,ЗЛО НЕ МИСЛИ
П.П. По темата , е те таа игра баце жик так е мноУ готска ... а дано тръгне на лаптопкатаLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:50.
Comment
-
Задължително ли е да е тип НФС и да е стрийт ?
Ако не - Пробвал ли си симулатора LFS (Live For Speed) ? Ако не си - пробвай го...
Като големина е няколко стотин мб, но по-реално ако намериш - евала... пиши ми ЛС
Можеш да си направиш всяка настройка на колата ръчно, като стигнеш дори до налягането в гумите, можеш на всяка една по отделно...
На мен лично това ми е фаворита от игрите с коли, въпреки че не играя почти игри вече - не ми остава време много - тази си я играя от време на време...
ето ти за повече инфо: www.liveforspeed.netFiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщениееи някой ще ми даде ли сеив на SCAR ако може с изкарани всички коли пратете ми го на скайп ludacris4o много ще съм благодарен апак много ме кефи играта, но зацепих
Ей ,аз скар го изтрих преди половин година ,но мис9ля пак да ко кача ,че ми се е доиграло. Ако никой не ти прати до седмица ,ще я врътна пак и ще ти пратя .. щот той е доста лесничък като му свикнеш на геймплея
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЕй ,аз скар го изтрих преди половин година ,но мис9ля пак да ко кача ,че ми се е доиграло. Ако никой не ти прати до седмица ,ще я врътна пак и ще ти пратя .. щот той е доста лесничък като му свикнеш на геймплеяALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
-
Алфа ГТ на 3-то ниво и ръчни скорости, така яко си пали гумите на 3-те, че направо не е истина.
засилваш с 30тина км на 3 та и я разклащаш да изгуби сцепление след това следва яко въртене на гуми, в момента в който вече започва да набира малко ръчна обръщаш и продължаваш с въртенето на гумиLast edited by The_Game; d.m.y г., 21:14.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
УеУееее ,тоя тест драйв е уникален .... Ама има една скапана манекенка и от два дни не мога да я закарам ... мамичката и хубаваа и наистина играта е адски дълга като я гледам така ... остова още ми е половината заключен ,да не кажа 2/3 .
Викам всички задружно да започнем да се учим да я играем и да си правим турнири.
Апропо качих бг пача ,но колите не мога да кача ,като инстална пача за колите и ми се бъгва цЕлата игра и треа преинстал
Comment
-
Супер
Пуснах я да се тегли, само че за PSP ........ че на щайгата няма да тръгне ....
Някой дето разбира, може ли да каже, дали има начин да пидкарам някои пач.. ??http://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеВече близо два месеца я играя тая игра тест драйв и съм едва на 26 процента и имам само 4 коли . Баси готината но трудна играи се отказах, някои ако знае от каде мога да си намеря оригинал, чв търсих ама не намирам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеТи тая игра като я играеш геврек имаш ли си? Щото без него не е толкова интересно, да не говорим пък колко е по-трудно. Аз няколко пъти я почвах, но все ми се прецаква играта и то когато съм много напреднали се отказах, някои ако знае от каде мога да си намеря оригинал, чв търсих ама не намирам.
Comment
Comment