Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз ти казвам земи си плейстейшън 3-ката...не съжалявам за нито един от $ дето дадох...единствения ШИТ е, че в БГ игрите са много малко на брой по магазините и много скъпи...в Щатите си накупих бая игри за по 30-50$ (на долар 1,25лв) за чисто нови тамън излезли заглавия....Тука по 120 130 лв играта!!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      И на мен ми е силен лаптопката, имам 2 гига рам с възможност за още , процесора ми е 3.95 не знам си кво си ,и при мен САМО и единствено видеото се ебе яко

Пример , за да играя ъндърковър (не че го играя) ,треа да намаля резолюшъна на мин ,ама тогаа си ми върви пърфект ... ше зема да го продам тоя лаптоп и да си взема за същите пари куче марка ама наблъскан .... да го еВа
      С тес пари по добре си земи настолна машина и да ти е мирно на главата. За около 1300лв (само PC-то) направих на братовчед ми Core 2 Duo на 3.16Ghz дъно Gigabyte с 3 PCI-E шини на които има 3 видео карти Nvidia 8800. Доста добър видео performance има.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Аз ти казвам земи си плейстейшън 3-ката...не съжалявам за нито един от $ дето дадох...единствения ШИТ е, че в БГ игрите са много малко на брой по магазините и много скъпи...в Щатите си накупих бая игри за по 30-50$ (на долар 1,25лв) за чисто нови тамън излезли заглавия....Тука по 120 130 лв играта!!
        Имах тройка и то най добрата - мисля 60 гига хард,или 80 не помня вече -беше миналото лято .. е не ми хареса ,честно казано.. 500 евра хвърлени у Домби ,са тия пари ,ако питаш мен

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщение
          С тес пари по добре си земи настолна машина и да ти е мирно на главата. За около 1300лв (само PC-то) направих на братовчед ми Core 2 Duo на 3.16Ghz дъно Gigabyte с 3 PCI-E шини на които има 3 видео карти Nvidia 8800. Доста добър видео performance има.
          Начи баЦе ,как да ти обясня... вЕрно апартамента ми е 103 квадрата ,не е малък ,нЕкой са идвали у нас(от форума) ,ама аз живея сам . Демек само у спалнята . Чинчилата ми е там ти ви то ,двд то лаптопа... неа къде да тикна и един настолен ... ,апропо имам много хубав настолен и скоро ще изгаря (у заложната)...Ама друго си е да си лежа в леглото гол например и пичето на 10 см от мен да си праа .... сещате се кво :) Някак си настолния комп не е за мен ... Сори за селския език ,ама вече се разлигавих яко ... КОЙТО ПИЕ,ЗЛО НЕ МИСЛИ

П.П. По темата , е те таа игра баце жик так е мноУ готска ... а дано тръгне на лаптопката
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:50.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Задължително ли е да е тип НФС и да е стрийт ?

Ако не - Пробвал ли си симулатора LFS (Live For Speed) ? Ако не си - пробвай го...

Като големина е няколко стотин мб, но по-реално ако намериш - евала... пиши ми ЛС

Можеш да си направиш всяка настройка на колата ръчно, като стигнеш дори до налягането в гумите, можеш на всяка една по отделно...

На мен лично това ми е фаворита от игрите с коли, въпреки че не играя почти игри вече - не ми остава време много - тази си я играя от време на време...

ето ти за повече инфо: www.liveforspeed.net
            Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
            Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

еи някой ще ми даде ли сеив на SCAR ако може с изкарани всички коли пратете ми го на скайп ludacris4o много ще съм благодарен апак много ме кефи играта, но зацепих
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic
              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                еи някой ще ми даде ли сеив на SCAR ако може с изкарани всички коли пратете ми го на скайп ludacris4o много ще съм благодарен апак много ме кефи играта, но зацепих

Ей ,аз скар го изтрих преди половин година ,но мис9ля пак да ко кача ,че ми се е доиграло. Ако никой не ти прати до седмица ,ще я врътна пак и ще ти пратя .. щот той е доста лесничък като му свикнеш на геймплея

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ей ,аз скар го изтрих преди половин година ,но мис9ля пак да ко кача ,че ми се е доиграло. Ако никой не ти прати до седмица ,ще я врътна пак и ще ти пратя .. щот той е доста лесничък като му свикнеш на геймплея
                  много е приятна игричката и много ми харесва амааа зацепих на едно мястооо,аи нямам време да играя много ама много искам да си я изкарам докрай
                  ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                  sigpic
                  Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Алфа ГТ на 3-то ниво и ръчни скорости, така яко си пали гумите на 3-те, че направо не е истина.

засилваш с 30тина км на 3 та и я разклащаш да изгуби сцепление след това следва яко въртене на гуми, в момента в който вече започва да набира малко ръчна обръщаш и продължаваш с въртенето на гуми
                    Last edited by The_Game; d.m.y г., 21:14.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

УеУееее ,тоя тест драйв е уникален .... Ама има една скапана манекенка и от два дни не мога да я закарам ... мамичката и хубава а и наистина играта е адски дълга като я гледам така ... остова още ми е половината заключен ,да не кажа 2/3 .
                      Викам всички задружно да започнем да се учим да я играем и да си правим турнири.
                      Апропо качих бг пача ,но колите не мога да кача ,като инстална пача за колите и ми се бъгва цЕлата игра и треа преинстал

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Вече близо два месеца я играя тая игра тест драйв и съм едва на 26 процента и имам само 4 коли . Баси готината но трудна игра

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Супер

Пуснах я да се тегли, само че за PSP ........ че на щайгата няма да тръгне ....

Някой дето разбира, може ли да каже, дали има начин да пидкарам някои пач.. ??
                          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Вече близо два месеца я играя тая игра тест драйв и съм едва на 26 процента и имам само 4 коли . Баси готината но трудна игра
                            Ти тая игра като я играеш геврек имаш ли си? Щото без него не е толкова интересно, да не говорим пък колко е по-трудно. Аз няколко пъти я почвах, но все ми се прецаква играта и то когато съм много напреднал и се отказах, някои ако знае от каде мога да си намеря оригинал, чв търсих ама не намирам.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И на мен ми бъгна компа тая игра, а бях доста напреднал...Играя играя...и изведнъж СИН екран...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Ти тая игра като я играеш геврек имаш ли си? Щото без него не е толкова интересно, да не говорим пък колко е по-трудно. Аз няколко пъти я почвах, но все ми се прецаква играта и то когато съм много напреднал и се отказах, някои ако знае от каде мога да си намеря оригинал, чв търсих ама не намирам.
                                Нямам волан ,но специално заради тая игра си взех още един геймърски комп . Волана е необходим след поне 30 процента на играта . Тогава вече с копчета няма да може да се управлява. Засега още завива ,не плавно ,но се справям . Само обиколката на острова не успявам вече една седмица да направя ,а съм с ламбо мурселаго

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X