Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тест Драйва е страшна игра !!! От 1 година единствената игра която е седи повече от седмица на пц-о ми е точно тя! Верно че секи път като стигна по напред ми идва малкия братчед на гости и преебва сейвовете но се свиква. За година и половина игра сменам 2ри геврек
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      Нямам волан ,но специално заради тая игра си взех още един геймърски комп . Волана е необходим след поне 30 процента на играта . Тогава вече с копчета няма да може да се управлява. Засега още завива ,не плавно ,но се справям . Само обиколката на острова не успявам вече една седмица да направя ,а съм с ламбо мурселаго
      Купи си, обиколката ще я вземеш най-много от втория опит.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Купи си, обиколката ще я вземеш най-много от втория опит.
        я да те попитам ,като си зема волан ,треа ли некви драйвъри ,играта сама ли си го намира , треат ли некви настройки от самата игра ? щот никога не съм играл с волан и ми е чудно малко... и с волан , може ли да се завива равномерно,както с копчетата не може

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

АМа то това е идеята на волана....Разбира се, че може...Аз съм гледал в youtube.com клипчета как карат с колата....Ами супер плавно става всичко, при мен с копчетата трябва да "балансирам" за да карам в права линия...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз имам волан на Trustmaster с форс фиидбек и вибрация, които съм изключил обаче, че повече ме дразнят отколкото да помагат. Та така де, адски съм доволен. Преди имах един Logitech, ама нещо се прецакаха педалите, (потенциометрите полудяха) Като минеш от копчета, на волан в началото е много странно. Дори копчетата ти се струват по-добре, но като се свикне няма оставяне. Играе се по-лесно, по-плавно и после като си гледаш повторението колелетата ти не правят странни движения. С него играя на GTR2, GRID, Test Drive i WTCC.
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

аз сега играя на NFS Undercover ама то яка игра от Test Drive нямаааа !!!!
              BUSHON RACING SERVICE

Comment

Я тогава ми кажете моля , какъв волан да си взема - марка ? Аз гледам некви по 45-50 лева чисто нови .. те стават ли или се преебват бързо?

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

По препоръка на колегите и аз си свалих Test drive, радва много, но съм още в началото. А за волан с педали, може ли да ми кажат тези, които имат дали като натискаш газта или спирачките става равномерно или просто реагира, че си натиснал за напред или пък, че спираш?
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Lqnka, ако беше така нямаше да слагат педали, а две копчета които да натискаш вместо с ръце с крака. Много ясно, че е постепенно. Долу има потенциометри сигурно и те отчитат колко си натиснал педала, като и играта също от своя страна е направена така. По-хубавите модели кормила и педали дори имат по-твърда пружина на спирачката, за да е по-реалистично.

Аз за 45 лв. не бих си взел. Иначе не знам. Не съм имал никога да ти кажа как са. Първия лоджитек беше за 100 кинта, без вибрация дори и пак си беше супер. Тръстмастера е за малко повече но си заслужава парите. Вземи си някоя по-известна марка за по-сигурно
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                      Lqnka, ако беше така нямаше да слагат педали, а две копчета които да натискаш вместо с ръце с крака. Много ясно, че е постепенно. Долу има потенциометри сигурно и те отчитат колко си натиснал педала, като и играта също от своя страна е направена така. По-хубавите модели кормила и педали дори имат по-твърда пружина на спирачката, за да е по-реалистично.

Аз за 45 лв. не бих си взел. Иначе не знам. Не съм имал никога да ти кажа как са. Първия лоджитек беше за 100 кинта, без вибрация дори и пак си беше супер. Тръстмастера е за малко повече но си заслужава парите. Вземи си някоя по-известна марка за по-сигурно
                      Благодаря ти за отговора! Ще потърся по Техно маркет и Технополис да видя дали имат Тръстмастера.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

http://benchmarkreviews.com/images/r...tion_Front.jpg

Това е моя

Иначе и това е алтернатива

http://www.pazaruvaj.com/dzhojstik-z...g-p865620.html

Ако не искаш форс и вибрация на Лоджитек има също добри варианти.
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Моя е Logitech formula ex има го в техномаркет, полис на цена около 150 лв. Има драйвери, настроиката е елементарна. Калибрира се сам. Сигурно го ползвам вече 2 години и не съм го счупил, здрав е. Подкрепям напълно колегата - MOMO Racing-а също е добър. Не си взимай евтини патила ми е главата.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            я да те попитам ,като си зема волан ,треа ли некви драйвъри ,играта сама ли си го намира , треат ли некви настройки от самата игра ? щот никога не съм играл с волан и ми е чудно малко... и с волан , може ли да се завива равномерно,както с копчетата не може
                            В игарата настройките са същите все едно си сменяш клавишите от клавиатурата само, че за наляво врътваш волана наляво вместо да натискаш клавиш от клавиатурата и така си пренастройваш. В някой игри трябва да посочиш, че имаш кормило, това става от опцийте за контрол, там са и настройките, за вибраций, чувствителност на волана и др. Лесно е, пък и кефи

Comment

На Раковска след пл.Славейков, в посока НДК има магазинчета за компютри...там на витрините съм виждал страшни волани с педали...Имах чувството,че волана беше по-хубав от тоя в Алфата...Надупчена кожа, червен шев, алуминиеви педали, абе като ТИ изпълнение
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

нА какво се отворих случайно ... в тест драйв ,можеш да караш и в летищата ,както и да се преместиш на друг остров ... баси якото

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X