Известие

Collapse
No announcement yet.

159 1.9jtdm vs s60 2.4 d5

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    ами на мен ми беше ясно щото таргет групата на Волво са възрастни улегнали хора, който най малко за дърпане мислят а по повод предназначението на колите с тази марка то е да ходиш с тях до супера и да вземаш децата от училище иначе имат мотори и комфорт ама няма никаква емоция в тези коли ама никаква карал съм такова S80 ли беше с битурбо мотор ... не ми остана някакъв спомен освен ужасния индиректен волан и с това, че взимаше завоите като Икарус ... сори че не казвам нищо ххбаво за други марки освен Алфа ама тука мисля е мястото да се кефя на нашта марка
    Първо, да се кефиш на "нашта марка" не значи да плюеш другите.
    Второ, като си купя S60 2.4 163 коня обещавам да започна да следя "Дързост и красота".
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Второ, като си купя S60 2.4 163 коня обещавам да започна да следя "Дързост и красота".
      Не съм сигурен че "Дързост и красота" има толкова серии и ще се излъчва още като успееш да го купиш тва Волво, даге...
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

собсвтеникът на С60-то

без да се заяждам и без да омаловажавам казаното от вас до тук искам да споделя за волвото и гонката, която стана. Това най-вероятно ще е първият и последен пост тук, разберете не се заяждам просто искам да споделя
        така: 1-во според топ гиър алфата тежи 1535кг, волвото тежи 1502кг- разликата е 33кг
        2-ро наистина не е с двигател на Рено
        3.на по-старите волва целевата група наистина е от 35години нагоре, но едва ли S60 Rype R е за чичаци(не че това е тайп Р де). В последните години имат доста сполучливи модели като залагат и на визия(освен както до сега на мощни двигатели и сигурност)
        4. едно волво може и да надживее "Дързост и красота", но една Алфа едва ли
        5. преди да си купя волвото и аз както повечето от вас нямах никакви впечатления. Вярно, че от към дизайн не впечатляват (особено пък по-старите таралясници), но след като го карам вече- Volvo for Life(такова е мотот за пояснение)
        6. Хайде със здраве и дано да мнението ми да не се превърне в някаква анатема . Живи и Здрави

Comment

Първоначално публикувано от iv4ou Покажи съобщение
          б
          4. едно волво може и да надживее "Дързост и красота", но една Алфа едва ли
          еее ба4о, тука ли трябваше да го казваш ся, айде прощавам ти ... щото си прав най-вероятно
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            еее ба4о, тука ли трябваше да го казваш ся, айде прощавам ти ... щото си прав най-вероятно
            аз пък не съм съгласен... всяка кола може да живее и то доста, всичко зависи на каква цена. На италфеста видяхте от 51-ва година червената алфа - и какво и е ми тя е отпреди цветните телевизори бре!!!
            така че кое как и колко надживява е силно относително!

Лично мен това волво не ми харесва - някакси безлично ми е като автомобил, нека е класна кола...

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              аз пък не съм съгласен... всяка кола може да живее и то доста, всичко зависи на каква цена. На италфеста видяхте от 51-ва година червената алфа - и какво и е ми тя е отпреди цветните телевизори бре!!!

Лично мен това волво не ми харесва - някакси безлично ми е като автомобил, нека е класна кола...
              e то 51ва е от време кога колите са ги правили от камък и диаманти бе

всичко е относително

темата се размива за пореден път

ставаше въпрос за вървене а не за визии и т.н. и т.н.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение

Конкретно за S60 е пресилено да кажеш, че е безлично. Има едно сдържано-агресивно излъчване и ако обърнеш внимание на салона, седалките са с формата на алфовите. Абе една от малкото неиталиански коли, които бих си купил.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Алфа не съм правил 159 още,но имам няколко волва с този мотор и резултата е поразяващ.Имайте в предвид че 163коня е стария мотор като на алфа 156-едц15.
                  След евентуален ремап на двете мпс-та резултата пак ще е в полза на волвото със сигурност.Много запас има тая кола,докато италиянките са по-изцеденки фабрично(не ,че няма на къде ,но сравнение точно с волво)

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    а ? с60 е волво
                    Моля....?..последното истинско Волво е ей това ама 9-та серия!!!!
                    Attached Files
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                      Какво Рено?
                      ..ей такова облечено в дрешки на Волво...а сега и Форд може да има вътре!!!

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        Колегата може би има предвид че някога ( 90 години на м.в.) Волво са имали мотори на Рено , както и на Холцваген така съм чувал примерно 740 GLE е с мотор на VW LT (дизел) но не съм сигурен кой мотор на Рено са вграждали ... Сега Волво се продава и се водят преговори с Рено но мисля, че и с три китайски марки ...
                        .....малко по рано за новия век иде реч..

Comment

айде сега и истинско волво

то май по вашата логика всеки кара друга марка

който кара алфа кара фиат

който кара волво кара рено

който кара вейрон кара холцваген

който кара рено кара дачиа

...

това, че се ползват части и т.н. нищо не значи
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Че аз някак съм се опитал да се извиня и не мисля, че плюя другите марки просто пиша неща, които са казани, писани в списания, разказани на халба бира и после видени от мен лично! Иначе нямам навик да плюя щото се интересувам от автомобили и тяхната функционалност и дизайн от както мога да чета кажи-речи това за Волвото мога да го кажа на всеки "волваджия", "волвист" или както там се наричат и дори , ако наблизо има повече наливна бира, мога да го убедя да разкара Волвото и да бяга да си вземе Алфа пак се извинявам ако тона ми се приема за остър не е това целта на постовете ми...
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Рено снабдява с 1.9TD Волво s40 и Митсубиши каризма. D5 мотора си е разработка на Волво, s60 е симпатяга особенно с D5 мотора и аз го имам в групата с бъдещи кандидати за гаража ми.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Рено снабдява с 1.9TD Волво s40 и Митсубиши каризма. D5 мотора си е разработка на Волво, s60 е симпатяга особенно с D5 мотора и аз го имам в групата с бъдещи кандидати за гаража ми.
                                Този мотор D5 e разработка, поне с участието, ако не и изцяло на Форд. Откакто, тази навремето чудесна марка беше закупена от Форд, тя тръгна стремглаво надолу
                                Виж, познавам собственик на магазин за авточасти за Волво и СААБ, в сравнение с техните цени 156/166/147/ GT/ 159 ще ви се видят като АЗЛК. И въобще не са нечупливи, иначе завалията щеше да е фалирал
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X