Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 в Турция 5-7.06.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Формула 1 в Турция 5-7.06.2009

Колеги за пореден път ще ходя на Формула 1 в турция и се събираме, ако някой иска да почувства това нещо на живо или да се присъедини към наща група да ми пише тук или на лично.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Колега дай малко подробности, ако не е проблем да съм наясно за какви финанси става въпрос. главно за билети питам, другото ако се стигне до там ще се измисли
    Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

http://www.karacitours-bg.com/bg/info.php?info=16114

фирмата с която ходих миналата година

най-евтиният вариант ти е зелени площи за 3 дни 78лв.

хотела 237лв. внасяш 50% сега и 100% от билета, имаш намалиния да края ня месеца.
      sigpic
      0889 636 093

Comment

Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
          Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.

ето от тук:

www.biletix.com

аз си купувах от тук миналата година.

имай в предвид, че ако тръгнеш без билет за състезанието там на пистата със сигурност ще си намериш. Трибуните са винаги повече от половината празни, а билетите точно преди състезанието са с отстъпка.
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Да можеш по интeрнет да си купиш билет, за тези като мен дето за по-лесно си ходят с фирма, всичко е уредено, исках да се съберем с кола, но за жалост идеята не се усъществи, 2010 дано стане
            sigpic
            0889 636 093

Comment

И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....
                билета ли ти е безплатен? Или имаш пропуск за някъде?
                sigpic
                0889 636 093

Comment

ние си взехме билети през нета- очаквам да пристигнат до края на седмицата и заминаваме, но отиваме за първи път и имам много чуденки- ще се радвам ако можете да помогнете с малко инфо
                  преди всичко да ви питам тези, които вече сте ходили- много сериозен ли е трафикът преди и след формулата и колко време да си оставим преди началото, за да не стане някой сакътлък в последния момент. Също исках да ви питам- къде паркирахте?? Виждам, че има доста паркоместа около пистата, но те не са ли запазени за определните трибуни-златни, брознови и т.н. ?? Хахаха- и един последен въпрос- ъъмм... въобще.. пускат ли с алкохол, ако бирата се брои за алкохол
                  сори- ако за някой въпросите ми му се струват смешни...ама все пак простете- за първи път ще ходим
                  приветствам всякакви съвети
                  Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997

Comment

Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
                    После очаквам и снимчици

П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмициНякой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!

edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври
                    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 20:57. Основание: откъде да знам :P
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

само това ви е необходимо, за да стигнете до пистата
                      Attached Files

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....
                        Баси това е най - готиния уикенд в живота ми.......
                        Attached Files
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....
                          Това ми беше нужно, за да се реша и аз - от догодина съм там

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                            Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
                            После очаквам и снимчици

П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмициНякой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!

edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври
                            Имаш ли запис на състезанието в което загина Аертон Сена?

Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?
                              Паса ми го даде един познат журналист, дава се на акредитирани само, но на него по грешка му издали два, и той Николай, приличаме си даже, макар че на вип пасовете няма снимка......а и те не се продават........иначе за добра трибуна от където виждаш 3-4 завоя и си на първия завой точно гледам че са по 200 лева........

Comment

Working...
                              X