If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти ебаси рекламата й хвърли. Какво получаваш в замяна?
Гледайте си в своята италянска паничка.
Що бе! Кефя се 28-ца да оставя зад себе си 6-7 броя М3-ки и то 28-ца карана от момиче...Стига тая завист нека се погледне реално, освен похвала друго не заслужава
А като стана въпрос за заяждане да споменавам ли че прословутия Явор с неговото е30 400+++ турбо коне падна от тая женица която си кара е36 със само 152 коня на колелата Ама не съм заядлив а си гледам кефа и се забавлявам И стига с тия сектански изказвания да си гледам италиянското, приземи се на земята и се огледай и виж че има и други марки коли край тебе
ПП: Данните с конете са мерени на място на пистата на дино
времето давано на писта с небързи завои няма праволинейна връзка с конете на колите.
Най-голямо влияние дават парите, които си изсипал за гуми, окачване, тренировки по трасето
Най-голямо влияние дават парите, които си изсипал за гуми, окачване, тренировки по трасето
========
П.П - в кръга на майтапа - ако аз трябва да карам като нея с волан дето ми е на педя пред главата, сигурно и жената ще ме бие со Смарта си на пистата......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
========
П.П - в кръга на майтапа - ако аз трябва да карам като нея с волан дето ми е на педя пред главата, сигурно и жената ще ме бие со Смарта си на пистата......
Мда ама тва е БМВ и няма по правилна стойка на тялото от тва - а и всеки пилот си има предпочитания, аз имах честа да карам с нея на пистата и момичето си кара как си трябва
Що бе! Кефя се 28-ца да оставя зад себе си 6-7 броя М3-ки и то 28-ца карана от момиче...Стига тая завист нека се погледне реално, освен похвала друго не заслужава
А като стана въпрос за заяждане да споменавам ли че прословутия Явор с неговото е30 400+++ турбо коне падна от тая женица която си кара е36 със само 152 коня на колелата Ама не съм заядлив а си гледам кефа и се забавлявам И стига с тия сектански изказвания да си гледам италиянското, приземи се на земята и се огледай и виж че има и други марки коли край тебе
ПП: Данните с конете са мерени на място на пистата на дино
1-во е30-ката бялата 400++ коня не е на Явор.
2-ро и аз бях там понеже се познавам с повече от половината момчета , явно незнайно от къде.
3-то най-много обиколки на тази писта имам навъртяни имено с БМВ и държа време от 59 секунди с 325-ца на стреет гуми 195.
4-то можеби съм притежавал към 5 БМВ-та и съм правил поне още 10.
Щом Ти го казвам това преди няколко поста значи има за какво. Ако толкова ужасно Ти харесват бмв-тата смени марката. Аз твърдя ,че и Ние имаме красиви дами с потенциял зад волана ,които могат да ни накарад да се гордеем!
2-ро и аз бях там понеже се познавам с повече от половината момчета , явно незнайно от къде.
3-то най-много обиколки на тази писта имам навъртяни имено с БМВ и държа време от 59 секунди с 325-ца на стреет гуми 195.
Щом Ти го казвам това преди няколко поста значи има за какво. Ако толкова ужасно Ти харесват бмв-тата смени марката. Аз твърдя ,че и Ние имаме красиви дами с потенциял зад волана ,които могат да ни накарад да се гордеем!
Няма какво да я сменям бре, просто си имам допълнение към нея
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
"Най-бърз от всички бе Ангел Григорчев, който постигна време за обиколка. Неговото Renault Clio счупи рекорда на писта „Дракон” в рамките на шампионата – 55,36 секунди.
Втори остана Радослав Колев с Mitsubishi Lancer Turbo, а на трета позиция се нареди едната от двете дами – Гергана Богданова с BMW 328i."
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment