Първоначално публикувано от ne0
Покажи съобщение
Въпреки добрата подготовка пък, Ангел направи всичко възможно да се прецака сам и в двата манша, първо с нитрото, после с фалстарта. Ивелин имаше проблем с падащи обороти първия манш, не стана ясно заради датчик ли беше или друго, втория пък, заради неразумно разположен много ниско болт на предното окачване, при бутаницата след старта, резна един бордюр и болта слезе на две... Алексов пукаше и прекъсваше на високи обороти на квалификацията, поради което после увиваше разни плюсови кабели с изолирбанд. Християн няколко пъти го бутаха до бокса, накрая с Койчев втория манш се и сбутаха юнашки, поради което БМВ-то се оказа с доста "тъжна" и изкривена муцуна, а Субито - без задна броня. Язов не спря да ми се оплаква, че волана му е като на Камаз и едва издеяни да изкара маншовете от преумора в ръцете, после ми искаше и детайлни снимки, да си види поведението в завой - объркал настройките, се оказа. Единствено ме изненада скоростта на Владо Мантата, макар че не спря да плюе по Йокохамите, дето беше обул, отгоре на това, втория манш загуби скорост, защото гумите свършиха. ФИАТ-а и Субаруто изглеждаха стабилни уж, но бяха бавни и нищо не можеха да направят.
И в крайна сметка, Ники Минков, без дори да се напъва, ги наказа уставно, особено втория манш, като ги подминаваше всичките като декоративни колчета, след като стартира последен.
Не, това не е форумна спам, а нормална реакция на малко преувеличения ти според мен ентусиазъм. Щото ако колата имаше емблема на хлопел на капака, а не на италиански продукт, нямаше и дума да има обелена тук за това. Иначе евала за усилията на всички, ако не друго, то поне след финала от всички можеше да се чуе, че знаят сега какво да пипнат и да правят за втория старт, за да са по-бързи и по-конкурентни. Ще ги видим.

Comment