Хайде да гласуваме - този петък 14.10 или следващия петък 21.10? Кой как са му ангажиментите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Писта "Дракон" - Калояново
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПринципно 21 ми звучи по добре.....
Други?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Батки, скапаното ми кутре заздравява по бавно отколкото се надявах, неска махнах шината и движенията ми са ограничени.......
Некси ми се кара, но пак нески съм под въпрос......сметна ли че мога да държа добре волан ще дойда....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБатки, скапаното ми кутре заздравява по бавно отколкото се надявах, неска махнах шината и движенията ми са ограничени.......
Некси ми се кара, но пак нески съм под въпрос......сметна ли че мога да държа добре волан ще дойда.....
Времето за петък изглежда ок сякаш - http://sinoptik.bg/kaloyanovo-bulgaria-100730733/5-days
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Радвам се, че се е получила гонката! Въпреки желанието ми, не можах да си свърша работата и да дойда на пистата.
Все пак, колко коли бяхте, какви времена се записаха и тн?
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИ аз не успях, че бях леко извън БГАко успея да хвана някой ден с нормално време до края на годината - ще пробвам да покарам.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Никой не пише за времена и тн ... ?! Снимки, клипчета също няма?
Тая събота /29.10.2016/ в календара пише свободно каране, времето за сега го пише хубаво, че дори перфектно.
Мисля да се разходя до пистата ... по пистата?!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщениеНикой не пише за времена и тн ... ?! Снимки, клипчета също няма?
Тая събота /29.10.2016/ в календара пише свободно каране, времето за сега го пише хубаво, че дори перфектно.
Мисля да се разходя до пистата ... по пистата?!
Времето, което направих с моята 155 е 1.18.9, на Toyo R888 износени под законния минимум
Тази седмица пропускам аз. По-нататък може да се нагласим пак един ден, стига да е хубаво времето.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment