Известие

Collapse
No announcement yet.

АЗ мисля че 33 е по-качествена от голфІІ.как мисли те :?:

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury_alfata
    съм имал Голф 2 ГТИ
    Опа....ше си казешш ти
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

АБСОЛЮТНО ТВЪРДО ЗАСТАВАМ ЗАД ГОЛФ
      когато става въпрос за ка4ество и надеждност
      по всяко едно отношение е по добра кола
      е на тема fast end furios мисля 4е алфата е по
      ама също така си мисля 4е темата е много провокативна
      и няма място въобще в един такъв форум
      мисля 4е някои админ трее се погрижи

Comment

Вярно е че темата е провокативна, но ще споделя някои впечатления от тези коли /вярно че не съм имал Голф II, но брат ми имаше такъв/, та така на времето аз си купих 33 а той Голф-а, говоря за втората 33-ка 1993г. /щото първата си имаше доста недостатъци/, значи за 2 години каране или 40 К км. съм сменил ремъци, ролки, масла, филтри /текущи/ и двата лагера и семеринката на задната лява главина /14 лв. японски/ и съединител /комплект Valeo/ за 180, без труда, а братото изпосмени де що имаше по тоя Голф, почна се със стартер /към 400 беше/, лагер /преден 60лв./, съединител /още към 200/, каре /75 ако не се лъжа/ амортисьори /още към 400/ + всички текущи консумативи. Сега друг е въпроса че може би братлето не случи на кола, посведе се по вида и а беше очевидно че е карана от някой пишман състезател.
        Та ситуацията днес е сходна аз карам 146-ца с 1.4 TS а брат ми Голф III с 1.6i ДВГ, до тук съм дал към 1400 по поддръжка а той към 900 , но е факт че Голф-а е значително по-тромав /въпреки че Алфата е на газ/, с по ниско ниво на екстрите и е по-тесен, Алфата гори повече, но се компенсира от по- ниската цена на газта.....
        Та всеки да си прави изводите сам, не знам коя кола е по-качествена, но знам че АЗ ПРЕДПОЧИТАМ АЛФА!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Първоначално публикувано от Mury_alfata
          съм имал Голф 2 ГТИ
          Опа....ше си казешш ти
          Е па то се знае бе бате
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X