Колеги чипнах 145-цата. Много ми харесва как върви, но имам един проблем: на 4 скорост около 2500 оборота с натиснат до ламарината педал на газта се усеща едноп моментно тресене. Усешта се и при 5-та в началото при педал до долу. Разбрах от тук от там че това е заради приплъзване на съединителя. Интересуива ме дали е опасно за съединителя или за нещо друго. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос при чипната 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз без да съм чипнат го имам тоя проблем на 3-таКараи спокоино , казват че не боли
Comment
-
При мен е същото...
не е от съединител... непреплъзва а само така ти се струва ! само тресе!
Някъде из общотехническия имаше много дълга тема по въроса
Потърси я и ще си обясниш
п.п. сори ама ми се спи и не ми се обяснява пък и утре изпит ме чакаhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщениеПри мен е същото...
не е от съединител... непреплъзва а само така ти се струва ! само тресе!
Някъде из общотехническия имаше много дълга тема по въроса
Потърси я и ще си обясниш
п.п. сори ама ми се спи и не ми се обяснява пък и утре изпит ме чака
Колега DiabL0 ще съм ти благодарен ако тези дни напишеш за какво става въпрос, защото много ми харесва как върви но ме притеснява.
ПП: Не си иска гумите
Comment
-
А дали като му се вдигнат конете на ЖТД-то,не се появява нуждата от баланс валFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Имам някакви бегли спомени за една 156-ца със същия проблем , на същия двигател, при която нещо с дюзите беше свързано. Тресеше при тези обороти някъде.
Собстевникът е от съфорумцуте (не, че не се подразбираше, де), дано види темата и сподели
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
а дали мапера знае какво прави ???? повярвай ми добър мапер мойе дова да го поправи...
бравото ми е на 2.2 бара и не приплъзва
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеа дали мапера знае какво прави ???? повярвай ми добър мапер мойе дова да го поправи...
бравото ми е на 2.2 бара и не приплъзваAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment