Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг за 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Genata
    За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките.
    добре кажи какво знаеш?!

Comment

Първоначално публикувано от SENNA
      Първоначално публикувано от Genata
      За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките.
      добре кажи какво знаеш?!
      Знам, че е много чувствителен на прах и спортните филтри спомагат за по-бързото му скапване. При нормални условия живота му е около 60-70 хил.км.
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Sorry за оф-топика

Sorry за оф-топика, ама и аз съм със 156 2,4 JTD и ми трябва инфо, дали се чистят инжекторите, че нови струват камара пари, а в BOSH сервиз на околовръстното ми каазаха, че и петте са за смяна. Ха-ха-ха. 5 х 375 лв!!!

А аз чипа... поръчал съм си външен модул, който ще дойде през януари и ще споделя впечатления.
        156 2.4 JTD

Comment

Re: Sorry ?? ??-??????

Първоначално публикувано от platts1
          Sorry ?? ??-??????, ??? ? ?? ??? ??? 156 2,4 JTD ? ?? ?????? ????, ???? ?? ?????? ???????????, ?? ???? ??????? ?????? ????, ? ? BOSH ?????? ?? ?????????????? ?? ???????, ?? ? ????? ?? ?? ?????. ??-??-??. 5 ? 375 ??!!!

? ?? ????... ??????? ??? ?? ?????? ?????, ????? ?? ????? ???? ?????? ? ?? ??????? ???????????.
          ????? ??? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ??????????? ???? ?? ???? ??????? ? ??????? ?? ? ?????????? ?? ????
          ________
          BUBBLER PIPE
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:50.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от SENNA
            Първоначално публикувано от santo_traficante
            ?? ??? ?? ?????? 480?? ???? ????... ???? ????? ????? ?????? ??????? ??????? ???????? ???? ????? ?????. ? ? ????? 170?.? ? ????? ?? ???? ?????????????? ?? ???????? ? ???? ??? ???? ??????? ???? ??? ????????... ????? ?? ?????? ?????? ?? ???? ??? ????? ??!!!! ?? ????? ???????? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????? ?? ?? ?? ????????? ? ????????!?? ?????????? ??? ????? ???? 20000?? ?????? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ???????? ?? ??? ??? ?? ???????)
            ?? ?????? ?? ??? ?? ?? ?????????? ????? ????? ?????? ?? ?? ????? ???? 20000?? , ?? ?? ? ????????? ?
            ???????? ??????
            ???? ????? ?? ??????? ? ??????? ? ?? ????? ??? ? ??? ????? ? ??? ??? ?? 15000?? ?? ??? ?????????? ???? ???? ???? ????? ????????? ? ??? ??????? ??? ?????????? ?? ???? ?? ???? ? ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ????????? ? ??? ?? ???? ???? ?? ??? ?? ????? ????????? ?? ???????? ??????????? ??????? ??????? ??? ??????? ???? ? ???? ?? ????? ???????? ?? ??? ?? ?? ??????? ??????? ? ?????? ? ? ?? ?????? ????? ?????? ? ???? ??????? ?? ? ???????? ? ???? ?? ????? ?? ????? ?? ??? ??? ? ??? ???? ? 200?? ? ???? ????????? ????????? ?? ? ??? ?????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ???????? ? ????
            ________
            Chrysler akino history
            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:51.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
            X