If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да и аз това гледах Пускай се колега, но не на вързано, а и кой знае може късметът да е на твоя страна или другият да е калпав шофиьор. То не е важно само колата дали върви, а и задволанното устройство какво е Като се пуснеш ще кажеш резултата
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
за спорта нети пречи да се дръпнеш и ауди А8 4.2 куатро като мене... аз се пуснах и ме изяде като топъл хляб а го караше една мацка на 18 токущо взела книжка
за спорта нети пречи да се дръпнеш и ауди А8 4.2 куатро като мене... аз се пуснах и ме изяде като топъл хляб а го караше една мацка на 18 токущо взела книжка
Аз така се пуснах с едно Порше Кайман за да видя каква е тазликата Резултат: Огроооооооооооооооооомна ама се накевих как върви Ама стига толкова спам! Колега пожелавам ти успех и да кажеш после резултата
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Ехоооо, отнесохте се, това тука с тия базови сравнения си е никва работа, настилка и състояние на гумите са от съществено значение, състоянието на ДВГто също е от значение, а най-вече задкормилното устройство!!! Пускай се колега, нищо не се знае, защото от дръпка до дръпка има коренна разлика, онзи ден преди да ми блокне мотора бегах до 150-160 някъде една S500 от тия 92 до 97 година, нищо че е 272 или нещо подобно коня и е V8 огромен дзвер!!! Няма нищо срамно и да те бега(стига да не е на пари), а Иво чиче да не кажа голема дума, ама съм 90% сигурен, че такова мен нямаше да ме бие, ако си бяхме направили дръпка!!!
Само че малко май бъркаш не може 2.0 ТС на 156 да ускорява за 9:... ако не се лъжа алфата бяга за 8,5 нещо такова . Колега по добре се пуснете така за кефа и после кажи резултата аз съм за Алфата
Бил съм такова рено...уж беше в много добро състояние...
Трябва да се има обаче че съм перфектен шофьор( drag)...Не че искам да се хваля
А 156 2.0 къде я сложихте при вървежните коли
Успех колега и сподели резултатите...
А най-голямата глупост е някой да гледа нещо си от и-нет и да сравнява...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Бил съм такова рено...уж беше в много добро състояние...
Трябва да се има обаче че съм перфектен шофьор( drag)...Не че искам да се хваля
А 156 2.0 къде я сложихте при вървежните коли
Успех колега и сподели резултатите...
А най-голямата глупост е някой да гледа нещо си от и-нет и да сравнява...
И аз така мисля за сравненията, ама за вървенето на 156 2.0 не съм много съгласен и се надявам скоро да ти докажа !!! Запомни си поста и че специално си писал 2.0 мотор
хаха стига бе колеги аз невярвам таа кочина да бие алфата .. аз се пусках с най-новата лагуна 2.0 бензин нз колко коня е, а моята е тази алфа от подписа иии тва рено остана много назад....
лично съм виждал тея 2 модела да се дърпат с разменено каране и от 4 дръпки - 4 победи за ф16-ката успех, може емблемата да му е с форма на п*тка ама върви тоя двигател
п.п. в 3 от победите разликата беше кола и половина
И аз така мисля за сравненията, ама за вървенето на 156 2.0 не съм много съгласен и се надявам скоро да ти докажа !!! Запомни си поста и че специално си писал 2.0 мотор
той сигурно си мисли че 8 клапановата е по бърза от 16 клапановата ама само си мисли май...карал съм твоята и мога да твърдя че 155 2.0 8 клапана отпада
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment