Аз в града нямам проблеми с маневрите с алфите,само мястото за паркиране и малко тегаво относно дължината на 166,и видимостта назад и при 155 и 166,единственото от което мога да се оплача са ръбовете на бронята на 155-цата,откакто ги боядисах целите брони вече си имам едно наум...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Айде и моята сдаде.. R.I.P. my 145 QV
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
155 е най-добра В КЛАСА СИ на магистралата, а за града - всичко е въпрос на свикване. Както неведнъж съм писал, не може ем директно "спортно" управление, ем маневреност на Тойота Айго. Алфите са много неманеврени, това е факт, но щом аз, дето не се имам за кой знае какъв шофер, свикнах на моята и нямам проблеми с паркирането, значи проблемът е в ЗКУ-тата.
Колкото до магистралните кораби - 166 JTD мисля няма да има проблеми с поддържането на 200.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Добре де,ами как стои въпроса като караш на газ.Понеже при мен се оказа ,че изпарителя е малък за моя мотор (господата от Фобос го откриха на 2 -та година),на газ не вдига повече от 190 км.ч.Много пъти съм я карал с газ до дупка и то повече от 2 часа,ама нищо му няма на мотора,а вече е на 220 000 км.,80 000 от които на газ.Лятото в Италия за 15 дни навъртях 7500 км.с яко шпорене само на газ и мотора не гръмна.Сега като сменя съединителя и сложа по-голям изпарител,ще си направя тест от София до Ст.Загора,да видим какво ще се получи.sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
цялата тема отиде на спам
факта е че двигателите се трошат от бедна смес( лош бензин), лошо мазане ( всичко по мазителната система , и масла и ...) и от умора на матеряла
това са 3 те неща друго нямаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Дайте да питаме некой с 159 ка дали с 220 дълго каране ще му гръмне ама да си я е купил нова и да е първи собственикsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение..... 75 turbodelta преди време във близкото минало беше казал някои истини които се потвърждават във времето последните постове на някои хора го доказватколко си бил прав тогава колега наздраве
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКолкото до магистралните кораби - 166 JTD мисля няма да има проблеми с поддържането на 200.
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениепоредната кръгословица виждаш ли се какво пишеш първо казваш че не я знаеш с кои мотор точно е била но след това че е била със 2.0TS и след това казваш че е карал със 150 последно какво знаеш или какво си чул а дали си бил там е друг въпрос
това имах в предвид - и да наистена бях вътре в колата и си спомням как в
мига на претропването погледа ми съзерца километража
Друг път ако се случи специално за теб ще си направя автофото с колата
ПП Ммм да вече проверих че няма 166-ца с 8в - извинявам се за невежеството миВижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
LPG
Comment
Comment