Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Айде и моята сдаде.. R.I.P. my 145 QV
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Много добре знам, че постоянно високите обороти и разказват играта, но този път не успях да и устоя на пуста Алфа. На 40 км от София, преди Ихтиман, малко преди да слезна от магистралата.... Маслото беше на макс, на 6000км, тубата ми (2L) е в багажника и мисля, че не съм долял повече от литър за толкова км.
Малоумна история, много ме е яд. Съсипах си колата за нищо, верно беше ми уникален кеф, докато я карах, но затова сега ще си платя като поп и ще съм известно време без кола. Има и друг вариант, но сърце не ми дава да го правя, защото всичко друго по колата е чук.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеМного добре знам, че постоянно високите обороти и разказват играта, но този път не успях да и устоя на пуста Алфа. На 40 км от София, преди Ихтиман, малко преди да слезна от магистралата.... Маслото беше на макс, на 6000км, тубата ми (2L) е в багажника и мисля, че не съм долял повече от литър за толкова км.
Малоумна история, много ме е яд. Съсипах си колата за нищо, верно беше ми уникален кеф, докато я карах, но затова сега ще си платя като поп и ще съм известно време без кола. Има и друг вариант, но сърце не ми дава да го правя, защото всичко друго по колата е чук.около 230 лева скрап
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
От тия Фиатови мотори май верно не става нищо. В сервиза за последната една година отворихме 5 Алфи и всички едно и също мазало. Даже за капак една я докараха от Италия и трите биели бяха се показалиМай тия мотори ще излезнат доста калпави. Това разбира се е мое мнение. 8v моторите не знам мякой да е скъсал биела.
ALFA 155 1.8TS 94г. 8VLast edited by ne0; d.m.y г., 01:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениене го мисли ами направо я теглиоколо 230 лева скрап
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho ot vraca Покажи съобщениеОт тия Фиатови мотори май верно не става нищо. В сервиза за последната една година отворихме 5 Алфи и всички едно и също мазало. Даже за капак една я докараха от Италия и трите биели бяха се показалиМай тия мотори ще излезнат доста калпави. Това разбира се е мое мнение. 8v моторите не знам мякой да е скъсал биела.
ALFA 155 1.8TS 94г. 8V
мотора е чук.... на фиат блока с на алфа главата е най-доброто....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Пфф.... Колата беше ебаси самолета... И в такива ситуации май по-добре да се мисли позитивно...Сега поне ще я направиш наново ще е още по-читава и още по-бърза и ще ти прави още по-голям кеф...Успех с ремонта и якото даване на газAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеМного добре знам, че постоянно високите обороти и разказват играта, но този път не успях да и устоя на пуста Алфа. На 40 км от София, преди Ихтиман, малко преди да слезна от магистралата.... Маслото беше на макс, на 6000км, тубата ми (2L) е в багажника и мисля, че не съм долял повече от литър за толкова км.
Малоумна история, много ме е яд. Съсипах си колата за нищо, верно беше ми уникален кеф, докато я карах, но затова сега ще си платя като поп и ще съм известно време без кола. Има и друг вариант, но сърце не ми дава да го правя, защото всичко друго по колата е чук.давай да ти давам мойта кола,поне с нея нема да имаш таквиз проблеми,мотора вече енправен
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Eххх Мирооо.. язък за количката... Много ми хареса на феста как вървеше..
Оправяй я по-скоро и слагай чип и една 5-а от ТД. Аз в момента с мойта 5-а на 200 съм с 5200-5300 оборота. И сериозно съм решил да слагам манометър и термометър за маслото.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеEххх Мирооо.. язък за количката... Много ми хареса на феста как вървеше..
Оправяй я по-скоро и слагай чип и една 5-а от ТД. Аз в момента с мойта 5-а на 200 съм с 5200-5300 оборота. И сериозно съм решил да слагам манометър и термометър за маслото.Alfa romeo 145
Comment
-
Ами другите 4 предавки за какво са бре колегаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАми другите 4 предавки за какво са бре колегаAlfa romeo 145
Comment
Comment