Известие

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам колегата juli_1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предизвиквам колегата juli_1

Привет колеги.Надявам се да неми се нахфърлите вси4ки защото съм с опел,просто се съмнявам в това което е написал колегата 4е колата му дава време на 402м-14,95.
    С риск да стана за смях защото кадета ми дава 15,67 най добро време искам да ги замерим двете коли.

P.S.-Регнат съм в форума ви от 3-години,темата не е с цел заяждане ,а за спорта и ако се изпълни с глупости моля тези които имат това право да я изтрият.
    Last edited by gsi; d.m.y г., 22:30.

меннн откажи се докато е с време!
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Нема ядове на 14.03.09 на Калояново
      Да не става въпрос за един седан къде го бих 10 пъти на Пищигово?
      Или Оранжевия къде преди е бил червен и мноо върви,къде е почти 200 коня
      sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/

Comment

става вапрос за тоя,кадето те бие с 4 коли секи път.Ама ти явно си мазохист

Comment

Първоначално публикувано от stoian3 Покажи съобщение
          аидееее о6те един мнооо браз на клавиатурата!как стана тва с 4 коли?
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от gsi Покажи съобщение
            Привет колеги.Надявам се да неми се нахфърлите вси4ки защото съм с опел,просто се съмнявам в това което е написал колегата 4е колата му дава време на 402м-14,95.
            С риск да стана за смях защото кадета ми дава 15,67 най добро време искам да ги замерим двете коли.

P.S.-Регнат съм в форума ви от 3-години,темата не е с цел заяждане ,а за спорта и ако се изпълни с глупости моля тези които имат това право да я изтрият.
            А твоя Кадет с какъв мотор е? Питам от любопитство. Ако е 2.0 16V, Значи има много потенциал в тая кола
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

хааа тука некои маи не е вредуспех ти желая с некои голф и на тебе
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                А твоя Кадет с какъв мотор е? Питам от любопитство. Ако е 2.0 16V, Значи има много потенциал в тая кола
                потенциал в опел ... стиига бре може и да вървят тези коли ако могат и да се назоват така ама си е опел нали разбирате....

на тези .... просто това за мене си е чист сеивант
                0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                  Е,ако кадета е 2.0 турбо може и да мине делтата ама чак пък с 4 коли не знам?Освен и други жокери да има,нитро например
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

ууспех някоия година може и да успееш
                    0884650778 токи4а

Comment

верно е потенциал ИМА особенно в олекотяванетостава в движение!след парвата зима!
                      0892 488 330-Теодор
                      Alfa Romeo 145 3.0 24V
                      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
                        Нема ядове на 14.03.09 на Калояново
                        Да не става въпрос за един седан къде го бих 10 пъти на Пищигово?
                        Или Оранжевия къде преди е бил червен и мноо върви,къде е почти 200 коня
                        Колега, мерси за бързия отговор.А нещо с по скоро6на дата не може ли да се измисли?

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                          Абе колега, последният път аз карах кадета срещу ланчията и ланчията наистина остана много назад. Не искам да се заяждам, просто това е истината. А в темата момчето с кадета само иска да каже, че това време е непосилно за тази ланчия, иначе на външен вид е доста лачена. Дано не съм обидил никой.

Comment

Колега, мерси за бързия отговор.А нещо с по скоро6на дата не може ли да се измисли?
                            ако искаш да ходим да го сабудим ощте сега
                            0884650778 токи4а

Comment

Абе колега, последният път аз карах кадета срещу ланчията и ланчията наистина остана много назад. Не искам да се заяждам, просто това е истината. А в темата момчето с кадета само иска да каже, че това време е непосилно за тази ланчия, иначе на външен вид е доста лачена. Дано не съм обидил никой.
                              и по то4но ти с кои кадет си??????и от каде знае кое е непосилно за тази кола?просто незнаете за кво става навапрос!
                              0892 488 330-Теодор
                              Alfa Romeo 145 3.0 24V
                              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Working...
                              X