Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Завръщането на Шумахер се отлага

Михаел Шумахер няма да се завърне във Формула 1 за гран при на Европа във Валенсия. 7-кратният световен шампион трябваше да замени контузения Фелипе Маса в отбора на Ферари за предстоящата надпревара, но болките във врата, които той все още чувсвтва след травмата си в началото на годината, ще му попречат да седне в кокпита на "червените кончета".

Новината съобщи самият Шумахер в изявление за официалния си сайт. "Вчера вечерта съобщих на Лука ди Монтедземоло и на Стефано Доменикали, че няма да мога да заместя Фелипе", пише на страницата на германеца.

"Направих всичко възможно, за да се завърна, но за мое съжаление това не бе достатъчно", допълва Шуми.

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2528356
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

• дам... явно травмата през февруари с мотора е причината да не може да кара сега... тъпо... но врата явно го боли при натоварването което създава болида.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Тц, тц, тц... отървах го шуми... ще се напия от мъка...
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Много съжалявам, че Шуми няма да седне дори и за няколко състезания зад волана... Дано тест-пилота се представи достойно.
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Това последното беше последният гвоздей в славната кариера на Шумахер като пилот от Ф1 . Може би е по-правилно да се откаже тотално отколкото да не оправдае очакванията . Все пак вече е на 40 години и маааалко далеч от спортната форма която се изисква за този спорт . Сега до колко е истина това с мотоциклетната катастрофа и дали болката във врата му е основната причина не се знае и няма да се разбере , но това си остава основната версия .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Мен лично щеШЕ да ми е доста интересно да наблюдавам участието му, без значение дали щеШЕ да завърши на почетно място и т.н. Но, уви...
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Абе казвах ви аз, че ще бъде просто един известен (не казах добър) тест пилот...
                Все пак жалко, щеше да е интересно да се види с колко 'изостава' един топ-пилот когато не се състезава редовно (в случая не малко...).
                Никога не съм го харесвал, но не отричам, че беше мноого добър (същото мисля и за Сена и Прост, да кажем) и съм сигурен, че щеше да спечели някоя и друга точка... (то от друга страна и Форс Индия може да спечелят).
                Е, все пак засили интереса към Ф1 по време на паузата - много добър PR!
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Тц, тц, тц... отървах го шуми... ще се напия от мъка...
                  Ти нали беше на Спа има шанс все пак да се върне, макар и минимален.
                  Honda CB 500
                  Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                  Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                  Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• На Монца съм. Семптември.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      На Монца съм. Семптември.
                      Той и Шуми ще е там предполагам, напрЪЙте си дръпка, гледам с някаква 159-ка се размотава.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Той и Шуми ще е там предполагам, напрЪЙте си дръпка, гледам с някаква 159-ка се размотава.
                        ще е там ама със слушалки на питлейна.
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Е, може и да развърти FXX-а ..., за да подгрее публиката!
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• FORZA KIMSTER!!! FORZA FERRARI!!!

Comment

• Iceman номер 1

Comment

• Добре, че има KERS, иначе Фисико щеше да го изяде с парцалите.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X