Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    Макларън и Ферари не са в първите редици, но състезанията са много по-интересни от преди.
    На мен ми е супер скучно.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      На мен ми е супер скучно.
      Що да ти е скучно, по подиума нови физиономий има, състезанията са трудно предвидими.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Лелееееееееее от толкова години гледам Ф1 е толкова ЗЛЕ Ферари не сам ги виждал, идеше ми да се гръмна
        Иначе състезанието беше доста интересно
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Хахаха-няма вече кой да кара и кой да прави колата и.... беше много лесно.Аз пък продължавам да симпатизирам на Фетел и Розберг
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Айде честити ни първи три точки.
            Беше доста интересно състезние като излючим, че Ферари ги няма никакви, изглежа този сезон ще е изпитание за всички фенове на ЧЕРНИТЕ КОНЧЕТА
            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
            sigpic
            http://vbox7.com/play:884c5234
            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Е аз до колкото разбрах..вече са се отказали от тоз сезон и ще развиват колата за другия от сега..
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

За истинските фенове няма да е изпитание Иначе аз разбрах, че ще изчакат и следващото състезание, преди да решат дали да отпишат годината. По начина по който седят нещата в момента, това изглежда по-мъдрото решение. 2005-та май пак имаше един такъв момент и Шуми караше само колкото да харчи бензина
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Йее, взехме точки, хах
                  156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                    За истинските фенове няма да е изпитание Иначе аз разбрах, че ще изчакат и следващото състезание, преди да решат дали да отпишат годината. По начина по който седят нещата в момента, това изглежда по-мъдрото решение. 2005-та май пак имаше един такъв момент и Шуми караше само колкото да харчи бензина
                    дам в Испания вероятно ще сложат новите задни дифузьори, да видим ще има ли ефект!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Интересен сезон се заформя. Май ще се получи интрига. А и като гледам някои от отборите доста бързо се осъзнаха и в челото вече може да се очаква не 1 или 2 отбора. Като цяло аз от край време подкрепям Алонсо. И този сесон ще съм на тази вълна.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Сега като се върнат в Европа ще има ново разпределение на силите. Абе тази година ще е много интересно - аз съм доволен от това което виждам до момента. Съгласете се , че колкото и да си вен на един отбор , не е интересно да са на върха все Ферари и Макларън. Сега са по-непридвидими състезанията.

П.П. фен съм на ферари и се надявам с връщането в Европа да сложат подобренията които вече са разработили на база на опита до момента в първите състезания и да има борба в челото поне на 5 отбора
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          П.П. фен съм на ферари и се надявам с връщането в Европа да сложат подобренията които вече са разработили на база на опита до момента в първите състезания и да има борба в челото поне на 5 отбора
                          Нека, нека но от тези първи 5 отбора Ferrari да са най-отпред
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Ето и най голямата глупост на ФИА

Официално: ФИА забрани зареждането с гориво във Ф1 по време на състезание

С едно количество бензин от старта до финала

Международната автомобилна федерация (ФИА) потвърди днес решенията на Световния съвет, след заседанието в Париж вчера. От 2010 година зареждането с гориво по време на състезание се забранява, с цел намаляване на разходите и насърчаване на инженерната мисъл за двигателите. Така инженерите ще бъдат изправени през нови предизвикателства, за да направят моторите по-икономични и по-леки. От 2010 година се забраняват и т.нар. чохли (устройствата, които подгряват гумите). Също така забраната за всички други системи подгряващи гумите остава и догодина.

Comment

Сигурно ще забранят и да се изпреварват ахахаха
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Напоследък само "Забранява" се чува. Що не ги оставят да си правят каквото си искат пък който победи. Заприличва на шах вече.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X