Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 145 QV vs HONDA PRELUD 2.3 I
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОбъркал си се,има Астра 2.0 115 коня ГСИsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеЕххх, стар опелджия си тиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеБе тези 155 V6 май не вървят колкото трябва - нали и Венци(VFTI) разправяше как вървял наравно с такова
Имаше преди такава тема..............sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Той колегата със 155 v6 имаше проблем със ламбдата и дебитомера но мисля че ги отстрани и все още не се е пускал на гонките след ремонта . Като се пусне пак с тия Астри ше видим какво ше стане.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
аиде да напи6а и аз не6то гледам обсаждате некви бързи ръжди колко варвели и т.н!
та по темата за разлика от други такива които са пускани само за дискусия а до гонка не се е стигнало днес има6е гонка и резултата бе6е:
ОТ 3 СТАРТА 2 БЯХА В ПОЛЗА НА АЛФАТА (колкото и странно да им зву4и на някои хора!)ВЯРНО Е ДОСТА ЗОР МИ ДАДЕ НО ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА!
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеаиде да напи6а и аз не6то гледам обсаждате некви бързи ръжди колко варвели и т.н!
та по темата за разлика от други такива които са пускани само за дискусия а до гонка не се е стигнало днес има6е гонка и резултата бе6е:
ОТ 3 СТАРТА 2 БЯХА В ПОЛЗА НА АЛФАТА (колкото и странно да им зву4и на някои хора!)ВЯРНО Е ДОСТА ЗОР МИ ДАДЕ НО ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА!
И като знам кви убави стартове праиш мое на брачеда с хондата да му кажеш че има и един дизел за негоAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеАз кат ти разправям ти неми верваш
И като знам кви убави стартове праиш мое на брачеда с хондата да му кажеш че има и един дизел за него
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеВЯРНО Е ДОСТА ЗОР МИ ДАДЕ НО ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment