Известие
Collapse
No announcement yet.
уреди за налягане и температура на масло
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщениетова е моя изработка
отказах се от такива стойки
всеки си ги слага
но моите са оригинални
имат си кусури, но аз сам ги направихMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
/////
А някой случайно да знае дали 145 QV има място за датчиците на маслото или трябва да си купувам планка за преди масления филтър? Ако не се лъжа съм виждал 147 с такива...145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеили като искаш да са там където си ги сложил сега им направи отливка от стъклопласт да не се виждат планките за захващане,но това си е твое решение важното е на теб да ти харесваMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеА някой случайно да знае дали 145 QV има място за датчиците на маслото или трябва да си купувам планка за преди масления филтър? Ако не се лъжа съм виждал 147 с такива...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНяма,ма Бобо ще те открехне как ше стане
аз си направих преходници на двете резби преди филтъра и стана добре
не капе, а можа и да се затегне доста
стават много лесно и се събират без проблеми
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНяма,ма Бобо ще те открехне как ше стане145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщениеаз си направих преходници на двете резби преди филтъра и стана добре
стават много лесно и се събират без проблемиLast edited by zdravio; d.m.y г., 00:12.145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщениеаз си направих преходници на двете резби преди филтъра и стана добре
стават много лесно и се събират без проблемиThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеЕто тук съм извадил едни снимки от един .pdf , който КГБ беше пуснал за 147 въпроса ми беше по същия начин ли седят нещата при 145?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАко QV-то няма някакви разлики, да. Аз като го мислих къде да сложа я качих на един канал и положението е същото, така че има къде да се сложи без да се дупчи допълнително. Само резбата не я знам каква е. Някой ако я знае нека каже.
Comment
Comment