Известие

Collapse
No announcement yet.

Черен мат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
    Е бая се задържа без някои да осере темата,ти твоята не си я боядисвай и няма от какво да се притесняваш за мушиците.Това все пак не е анкета ЗА и ПРОТИВ....PS На пипане гладкоста на лака по нищо не отстъпва на гланц-лак,Все пак е един от най-скъпите лакове които се продават-SIKENS-120лв./литър..Ти какви Голфове си барал не знам,но най вероятно са с акрил,ако ти говори нещо,там наистина е доста грапаво, колкото до Екстериора,всеки по-заинтересован от форума може да ти обясни че това са си фирмени допълнения,нито съм си ги лял в гаража,нито смятам да ги лея,така взех колата,и така смятам да я карам независимо дали на ТЕБ ти харесва.....Ако нещо съм те засегнал,ша извиняваш
    еее защо па да я е усрал , то неможе на сички да им харесва. Значи ако на някой му харесва да пише , ако не да не пише така ли ? емм не е така .
    Моето лично мнение е че мат-а е просто ужасен избор! супер грозен ми е , но твойта изглежда добре.
    Успех , продължавай с проектите
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
      Стои в гаража,още не съм го сменил с моето-скъсаното,но ако ти трябва,нама проблеми да ти го дам да си го ползваш?
      а не ми требе просто не съм те виждал от тогава а се и чудехме дали ще стане та ми беше интересно дали е паснало нищо другоснменяи го бегачката трябва да е на 6+ а и със новата визия просто супер
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
        еее защо па да я е усрал , то неможе на сички да им харесва. Значи ако на някой му харесва да пише , ако не да не пише така ли ? емм не е така .
        Моето лично мнение е че мат-а е просто ужасен избор! супер грозен ми е , но твойта изглежда добре.
        Успех , продължавай с проектите
        верно ще се намери някои които да се изсере не там където трябватипична черта на българинаа може би има хора които и завиждат
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Когато пуснеш тема за колата си във форум, който се чете от много и най-различни хора, НЕ може да очакваш всеки да те тупа по рамото и да ти вика евала - все на някой няма да му хареса!
          А точно защото тук е форум, всеки има право да изкаже мнението си, било то хубаво или лошо - това трябва да му е пределно ясно на автора на темата.
          За пореден път ще кажа - щом на него му харесва така - да си я кара със здраве!
          sigpic

Comment

Неска е засяках колицата, уникална е станала браат евала
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

колицата е станала уникално добре,направена грамотно,точно както си трябва.иначе тия приказки за мушичките и тем подобни може да се изрекат от хора който нямат ама никаква представа как се боядисва автомобил,грапаво било това да не е спрей космос да си боядисваш оградата пред къщи. има такива егземпляри който се изврашават с колите си и създават грешно впечатление на тези които не отбират от технология на изпълнение.нищо лично към никой дал мнение в темата.това е моето по въпроса
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Невероятна е.
                Със здраве да си я караш.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Всичко е въпрос на вкус и гледна точка. За мен изглежда добре. Жалко, че вчера ''роди'' и човекът не можа да и се нарадва http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=33341
                  156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                  Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от toshko69
                    иначе...
                    Иначе, като не е нещо лично, ще помола да ни го спестиш, разбиииш ли, начи
                    sigpic

Comment

Колата е станала супер
                      а когато ти омръзне може да пробваш нещо такова

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33548

'97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

Working...
                      X