Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа на Бояна

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

май да .
    Бобо дано немаш много работа в понеделник бате, много искам да си поговориме
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      само едно ме интересува таз кола в бГ ли се намира
      Спокойно ще се разбере скоро.......

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
        май да .
        Бобо дано немаш много работа в понеделник бате, много искам да си поговориме
        Ти па кога ме виде да седя без работа Аз на теб ти намирам кат дойдеш ти .... Ма ша ме завлечеш и така
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ти па кога ме виде да седя без работа Аз на теб ти намирам кат дойдеш ти .... Ма ша ме завлечеш и така
          С шамари зад врата
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

все тя похитявам те за 30 мин хихихи
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Eй, аз имам час за понеделник в 9.00! Вие какво, колата ли ще ми правите или ще си пиете бирата?
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Eй, аз имам час за понеделник в 9.00! Вие какво, колата ли ще ми правите или ще си пиете бирата?
                си пиеме бирата на капака на колата ти хихиххи - майтап бате

Comment

Tи пък, няма лошо. И аз ще ви правя компания.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

То кат гледам за понеделник ти се очертава много натоварено аз да мина вторник
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                      То кат гледам за понеделник ти се очертава много натоварено аз да мина вторник
                      Бе по-добре ела в Понеделник, бира ще се пие, така се очертава май. Не вервам да си спрел бирата
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                        де да знам ма се си мисля че тая съскащата е 3.2 в 6 с турбинка
                        90% съм сигурен че е 2.0 турбо

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Бе по-добре ела в Понеделник, бира ще се пие, така се очертава май. Не вервам да си спрел бирата
                          Добре щом е такава програмата за понеделник
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            90% съм сигурен че е 2.0 турбо
                            ок възможно - аз обаче искам 3.2

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=33150&page=2

neo написа:
                              "ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ДЕТСКА ТЕМА ОТ КОЯТО НЯКОЙ СЕ РАЗМИНАВА БЕЗ НАКАЗАНИЕ..."

"такива теми освен че са непрепоръчителни ами и звучат като нет гейм на нийд фор спийд..... сори ама е така..."

Чата е на друго място а не тука , ако толкова ви се говори си използвайте телефоните ( и без тва всеки ден сте заедно ) ако ли не има лични съобщения

ако можем тука да четем за тунинг и рацинг

А модератора ако може да не подтиква към спам а да разчисва
                              ( за да не се получава историята - крадеца вика дружте крадеца )
                              Last edited by WhitePower; d.m.y г., 11:19.
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=33150&page=2

neo написа:
                                "ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ДЕТСКА ТЕМА ОТ КОЯТО НЯКОЙ СЕ РАЗМИНАВА БЕЗ НАКАЗАНИЕ..."

"такива теми освен че са непрепоръчителни ами и звучат като нет гейм на нийд фор спийд..... сори ама е така..."

Чата е на друго място а не тука , ако толкова ви се говори си използвайте телефоните ( и без тва всеки ден сте заедно ) ако ли не има лични съобщения

ако можем тука да четем за тунинг и рацинг

А модератора ако може да не подтиква към спам а да разчисва
                                ( за да не се получава историята - крадеца вика дружте крадеца )

евала !
                                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                                X