Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо на 2.0 16V Twin Spark

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбо на 2.0 16V Twin Spark

Искам да попитам може ли на моя мотор да му се сложи турбо, и ако може, какво трябва да се направи/купи/смени и от къде. Мерси.
    Audi A6 & Alfa GTV

http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1996
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Ми питай Бобо
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ма аз това го четох, но нещо никаква информация неможах да си извлека. Снимки, снимки, разговори между познати - ок, ама не ми върши работа. Ще опитаме другояче:

1. Кои точно части трябва да се сменят?
        2. Какво трябва да се купи и от къде?
        3. Кой може да го направи, без да си остави ръцете ?
        4. Колко горе-долу ще да струва?

ако някой има време да се занимава да ми отговори на тези въпроси - супер! Иначе - здраве да е.
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

на Бобо му излезе над 6 бона и то при условие че си го правиха сами с Еньо - за 4 месеца труд
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Иначе за фирми за силов тунинг:

Цунами тунинг
            Проспиид
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

В Опел форума съм виждал че продават турбо кит-ове, не знам дали за Алфа има такива, но пък може да провериш в Опел и Фолксваген форумите, имаше и телефони.
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

http://shophost.net/shop_n/catalog/defa ... 2d996abff2

Виж тези китове.

Comment

Турбо конверсия в БГ няма кой да ти направи ако не се предлага кит за колата Споменатите фирми по-горе не се наемат да правят такова нещо, ако си намериш кит няма да ти излезе по-малко от 6000 евро и за труд ще ти вземат поне още 3000 евро така че прави сметка

Ако обаче си се заинтересувал сериозно сваржи се с мен мисля че може да се измисли вариянт
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ще ме накарате вие да си сложа 2.4...че ще ми станете много бързи нещо
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                      Турбо конверсия в БГ няма кой да ти направи ако не се предлага кит за колата Споменатите фирми по-горе не се наемат да правят такова нещо, ако си намериш кит няма да ти излезе по-малко от 6000 евро и за труд ще ти вземат поне още 3000 евро така че прави сметка

Ако обаче си се заинтересувал сериозно сваржи се с мен мисля че може да се измисли вариянт
                      Turbo Engine Kit GTV (2.0 16v) Ј2,950.00

Autodelta's renowned Turbo Charger Kit, complete with intercooler injection system. 95-97 models: power output raised from 150 bhp to 220 bhp. NB: This item must be installed by Autodelta-trained technicians (price includes fitting).
                      1Ј~1,5 EUR

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба

Turbo Engine Kit GTV (2.0 16v) Ј2,950.00

Autodelta's renowned Turbo Charger Kit, complete with intercooler injection system. 95-97 models: power output raised from 150 bhp to 220 bhp. NB: This item must be installed by Autodelta-trained technicians (price includes fitting).

1Ј~1,5 EUR
                        Мдаа ние падаме от небето ама да беше прочел че това се прави само на коли ДО 50 000 км и можеш ли да ни светнеш къде в БГ има оторизирани от Аутоделта техници , и можеш ли да ми кажеш какво точно прави този кит и какво включва
                        sigpic
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мдаа ние падаме от небето ама да беше прочел че това се прави само на коли ДО 50 000 км и можеш ли да ни светнеш къде в БГ има оторизирани от Аутоделта техници , и можеш ли да ми кажеш какво точно прави този кит и какво включва
                          тва е Еньо Кръстев бре, оторизиран от аутоделта техник
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo

тва е Еньо Кръстев бре, оторизиран от аутоделта техник
                            Оторизиран ма му куца английския а и гледам уж има зимане даване с англичани пък курса не го знае
                            sigpic

Comment

...Мдаа ние падаме от небето ама да беше прочел че това се прави само на коли ДО 50 000 км ...
                              http://www.autodelta.co.uk/catalog/p...roducts_id=238
                              че английският ми не е матерен, не е
                              ма все и аз вдевам малко и не виждам да пише такова нещо

и можеш ли да ми кажеш какво точно прави този кит и какво включва
                              power output raised from 150 bhp to 220 bhp.

Comment

Working...
                              X