Известие

Collapse
No announcement yet.

Sergey_Gigov VS Vikoalfa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Sergey_Gigov VS Vikoalfa

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
    аз сериозно започвам да се чудя няма ли модератори във форума , а дали съм мишок или не - не знам , но не вярвам че така ще ми говориш и на живо -дано ти не си мишок като мене......
    Преди време ти излезе мишка,няма проблем кажи само като идваш към София
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
    Преди време ти излезе мишка,няма проблем кажи само като идваш към София
    щом искаш казвам - понеделник съм там .айде да видиме кой мишката ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Мухаха стана интересно.... оставям още малко темата....

Вико, мой човек има една поговорка със Сливен и Бургас нищо общо ако не искаш проблеми у вас...
      Ти започна.. ако и бой си изядеш ще е тъпо... тегли едно мъжко извинение и да се приключва

Съвев, обещавам да ти почистя темата от ненужния спам само още малко

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Преди време,му отправих предложение за драг талон за талон,той отказа!!!!!А продължи да ме обижда.Ако говори за бой да не забравяме,че идва в Моя Град,така че да не ме плаши много.Ако трябва му давам и адрес и да идва ако пък толко иска да се биеме.
        Alfa Romeo 33

Comment

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Еха стана интересно

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

има една поговорка със Сливен и Бургас нищо общо ако не искаш проблеми у вас
              и люлин
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                и люлин
                и Ma7e4k0

П.П Сори ама не се здържах

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Ааа Нео,не си прав няма да правим панаири.Гигов ако искаш нещо да ми казваш на ЛС.
                  Alfa Romeo 33

Comment

Не ми е работа да се меся, ама реално neo мисля, че като модератор си длъжен на определено ниво на държание и не би следвало на всичкото отгоре да подстрекаваш едва ли не подобни неща!!! Мисля, че също не е коректно да заемаш позицията на някой, защото кой прав кой крив, едва ли си следвал за съдия, че да решиш ти!!! И форума на КАРБ едва ли е мястото за уреждане на боксови срещи! Покажете малко уважение, ако не към себе си, то поне към останалите участници и към това какво име ни излиза след подобни неща!!!

Comment

Абе момчета пуснете се на драга и после си свиркайте, стига се ритахте не останаха бъбреци.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                        и люлин

Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                        sigpic

Comment

знаех си че някой ще се вземе на сериозно... но ме заплашиха от люлин и си мълча. Темата ще бъде изтрита утре в 10ч

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                            Преди време,му отправих предложение за драг талон за талон,той отказа!!!!!А продължи да ме обижда.Ако говори за бой да не забравяме,че идва в Моя Град,така че да не ме плаши много.Ако трябва му давам и адрес и да идва ако пък толко иска да се биеме.
                            не аз ти започна да сереш по мй адрес - казах ти да млъкнеш обаче нали си печен и не го направи . колко е твоя град не се знае нали -и аз съм софианец само че дегизиран -ма като си толкова велик - мини покрай екстрийма къде 17 18 часа ще си прикказваме по друг начин .
                            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              знаех си че някой ще се вземе на сериозно... но ме заплашиха от люлин и си мълча. Темата ще бъде изтрита утре в 10ч
                              нема страшно бате и аз съм от люлин

Comment

Working...
                              X