Първоначално публикувано от VFTI
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 155 2.0 16 в срещи 156 1.8 16В
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебатка и ти много грубо се исказваш че 2.5 небила бърза айде с тия филми да спрем
,кой туй 2.5?2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Уш всички сме от 1 секта , ама като гледам на всеки колата е най - бърза? Давайте резултати а не 4 страници "кой е по по най"
Както 1 колега каза по-горе по книжка 155 2.0 16в я дават от 0-100 за 9.30 и 156 1.8 я дават също 9.30, обаче 155 е малко по тежка от 156цата. Но 155 има 16 Nm повече. Такаче само 1 гонка може да определи коя по-бърза.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеSandoOne приятелче...Всички знаем че това ти е първа кола...А и най-вероятно първата със 144коня която си каралАма по-спокойно с коментарите бе братле... Не влизай в някакви филми човече...156цата върви ПРИЛИЧНО но в никакъв случай не е бърза!!! Независимо дали е 1.8 2.0 или 2.5 !!!
Хайде със здраве и намали превъзбудените постове, че като гледам в темата сме се събрали все хора с доста каране на различни бързи и не толкова бързи алфи и коли и твоите коментари са далече от нашите представи и ОПИТ....
Искаше точно мнение по темата- получи го
Хайде радвай се на алфичката си и внимавай да не се заядеш с някоя ГСИ Ф 115коня
Съвсем приятелски мой човекВиждам че си много запален
Но истината си е истина....
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеMи тогава защо говориш че ще я отнесеш зависи кой я е карал аз ако я карам ще и стопа лагерите но няма да се дам оня може да я пазил споменах ли че от 1 дръпка с БМВ 180 коня е36 спечелих 20 литра бензин за 150 метра ..... и защо щото оня не беше шофер ....alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение9-10 коли разлика малко трудно не мислиш ли ?до 110 го държах след това ме дръпна ама на светофара пръв минах така че ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениедо 110 го държах след това ме дръпна ама на светофара пръв минах така че ....
Ти така и Ферари можеш по случайност да биеш и какво, вече караш самолет.
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДемек тамън си вкличил 3-та и те е дръпнал, бате това си е жива загуба. По тази логика значи и аз веднъж съм бил ГТВ-то на Алфредо. Като го дръпнеш трябва да го държиш до края, а не "аз му взех старта и първите 10м значи бих" мине ли те значи те е натупалТи така и Ферари можеш по случайност да биеш и какво, вече караш самолет.
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Толкова е разтоянието ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениетакова понятиеот светофар до светофар не познавам - има 400 м - 1/4 миля и километърAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
http://www.zeperfs.com/duel749-7.htm
Така като гледам си е изцяло до шофера, освен при доускорението, където 155-цата има доста голямо предимство....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
пишете пишете....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеSandoOne приятелче...Всички знаем че това ти е първа кола...А и най-вероятно първата със 144коня която си каралАма по-спокойно с коментарите бе братле... Не влизай в някакви филми човече...156цата върви ПРИЛИЧНО но в никакъв случай не е бърза!!! Независимо дали е 1.8 2.0 или 2.5 !!!
Хайде със здраве и намали превъзбудените постове, че като гледам в темата сме се събрали все хора с доста каране на различни бързи и не толкова бързи алфи и коли и твоите коментари са далече от нашите представи и ОПИТ....
Искаше точно мнение по темата- получи го
Хайде радвай се на алфичката си и внимавай да не се заядеш с някоя ГСИ Ф 115коня
Съвсем приятелски мой човекВиждам че си много запален
Но истината си е истина....
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеЯвно говориш измислици, а не истини понеже тоя голф с мойта 1.8ТС го правя луд ...факт, така че и ти се въздържай с превъзбудените си постове.. хайде с добро и поздрави
АЗ ли съм превъзбудения?? И тук става въпрос за АСТРА, не за голф...
Достатъчно рейсинг съм видял за 2г. активно занимание в тази сфера...Миналата година имам 6 броя гуми сменени предни...Имам и сигурно стотици стартове вече и достатъчно хора които ме познават...
И тукккккк ама изобщооооооооо не става въпрос колко върви 155!!!!!!!!...
ТУк става въпрос че 156 Е КУЦА! И който не го осъзнава просто е прекалено сектантски изкривен..... Независимо както казах дали е 1.8 2.0 или 2.5 !
И 2.5 е куцццццц...
Само ще ви кажа едно...Алфа Ромео дава удоволствие и усещането за скорост и адреналин, но на хронометъра колите са назад спрямо много други коли...Тоест не са бегачки...Бегачки са само в главите на собствениците...
Говорим за сток коли...
П.П Това наистина ми е последния пост...НЕ МИ СЕ СПОРИ с ограничени, заблудени и дървени философи тип сектант алфист...
Айде всички със здравеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment