Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 155 2.0 16 в срещи 156 1.8 16В

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само ще ви кажа едно...Алфа Ромео дава удоволствие и усещането за скорост и адреналин, но на хронометъра колите са назад спрямо много други коли...Тоест не са бегачки...Бегачки са само в главите на собствениците...
    Говорим за сток коли...
    Тва е истината,която много хора тук немогат да осъзнаят
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз ви гарантирам че и на ускорение ще го дръпна поне до 120 сигорен съм сток са и двете коли на 25ти ще пиша
      Last edited by ne0; d.m.y г., 21:10.
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Аз ви гарантирам че и на ускорение ще го дръпна поне до 120 сигорен съм сток са и двете коли на 25ти ще пиша
        аз па си купих 155 2.0 8 клапана и ща спукам от бой на каквото и да е
        и с 1.6 -цата ща спукам ЯКО и с 1.9 дизела ща спука много ЯКО.. бе въобще куца ти е алфата... хубава е динамична ама куца...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          аз па си купих 155 2.0 8 клапана и ща спукам от бой на каквото и да е
          и с 1.6 -цата ща спукам ЯКО и с 1.9 дизела ща спука много ЯКО.. бе въобще куца ти е алфата... хубава е динамична ама куца...
          Ква е тая 155ца ве Ненооо Я раздуи
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
            Ква е тая 155ца ве Ненооо Я раздуи
            арна е - бивша бойна единица - рацерска! Доста подобрения има по нея!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

На Пух ли бре?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Тва е истината,която много хора тук немогат да осъзнаят
                като стане некоя алфа първа на драг,тогава да се фалят пичовете,че са бързи коли и подлежат на силов тунинг
                sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                  некой с 1.3 нема ли да се направи на" мъж"
                  Аз мога да се направя на мъж.
                  С една Маздичка RX8.
                  Тя е 1.3.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                  Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                  Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                  Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

[quote=nblagoev;465038]Аз мога да се направя на мъж.
                    С една Маздичка RX8.
                    Тя е 1.3. [/quote
                    сигурен ли си че я имаш тая кола????
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      АЗ ли съм превъзбудения?? И тук става въпрос за АСТРА, не за голф...

Достатъчно рейсинг съм видял за 2г. активно занимание в тази сфера...Миналата година имам 6 броя гуми сменени предни...Имам и сигурно стотици стартове вече и достатъчно хора които ме познават...

И тукккккк ама изобщооооооооо не става въпрос колко върви 155!!!!!!!!...

ТУк става въпрос че 156 Е КУЦА! И който не го осъзнава просто е прекалено сектантски изкривен..... Независимо както казах дали е 1.8 2.0 или 2.5 !

И 2.5 е куцццццц...

Само ще ви кажа едно...Алфа Ромео дава удоволствие и усещането за скорост и адреналин, но на хронометъра колите са назад спрямо много други коли...Тоест не са бегачки...Бегачки са само в главите на собствениците...
                      Говорим за сток коли...

П.П Това наистина ми е последния пост...НЕ МИ СЕ СПОРИ с ограничени, заблудени и дървени философи тип сектант алфист...

Айде всички със здраве
                      М да верно астра било.. съжелявам ..моя грешка. Та не съм се гонил с такава астра, но за сметка за това съм се гонил с много други коли подобни на мойта, дори по-добри на хартия ама да ти кажа ... нямаха късмет.... Затова не съм съгласен че не вървят като за сток коли, коя кола с подобни характеристики ще ме бие? Аз не съм срещнал такава още освен един нисан примера 2.0, но той е с филтри работи и нз точно кой двигател е... Така че явно мнението че са куци коне си е само твое..
                      п.с. не си мисли че имам 5-6 гонки зад гърба си, също съм сменил една купчина гуми за 3 години хайде със здраве, пък някой път може да се замерим, габрово е близо!
                      Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 01:14.
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

[QUOTE=lubo_red;465058]
                        Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                        Аз мога да се направя на мъж.
                        С една Маздичка RX8.
                        Тя е 1.3. [/quote
                        сигурен ли си че я имаш тая кола????
                        Лично моя - не.
                        Едно приятелче има такава и съм я вземал няколко пъти да се возя.
                        Мисля, че няма да има проблем пак да я взема.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

АЗ ли съм превъзбудения?? И тук става въпрос за АСТРА, не за голф...

Достатъчно рейсинг съм видял за 2г. активно занимание в тази сфера...Миналата година имам 6 броя гуми сменени предни...Имам и сигурно стотици стартове вече и достатъчно хора които ме познават...

И тукккккк ама изобщооооооооо не става въпрос колко върви 155!!!!!!!!...

ТУк става въпрос че 156 Е КУЦА! И който не го осъзнава просто е прекалено сектантски изкривен..... Независимо както казах дали е 1.8 2.0 или 2.5 !

И 2.5 е куцццццц...

Говорим за сток коли...

П.П Това наистина ми е последния пост...НЕ МИ СЕ СПОРИ с ограничени, заблудени и дървени философи тип сектант алфист...

Айде всички със здраве
                          aпа твойта нее по куца от 2.5 нали сигурен бях просто с тия 6 гуми дет си сменил миналото лято.дай ми 156 с 2.5 мотор па ми гледай сеира колко чифта ше сменим за едно лято а искаш ли.говориш смешки особенно за 2.5 за другите неспоря
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Да говоря смешки...

Просто сравни 156 2.5 с друг автомобил 2.5, а не с 2.0 156 или 155 и ще намериш отговора..... Какво ли обяснявам..толкова сте се захласнали че яко сте в матрицата и изобщо не искате и нямате реална представа за повечето автомобили...Само алфа...алфа...алфа...

Кефете се...това е важното в крайна сметка

Само ще ви кажа едно...Алфа Ромео дава удоволствие и усещането за скорост и адреналин, но на хронометъра колите са назад спрямо много други коли...Тоест не са бегачки...Бегачки са само в главите на собствениците...Който не го е осъзнал просто няма достатъчно опит...
                            Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:50.
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Да говоря смешки...

Просто сравни 156 2.5 с друг автомобил 2.5, а не с 2.0 156 или 155 и ще намериш отговора..... Какво ли обяснявам..толкова сте се захласнали че яко сте в матрицата и изобщо не искате и нямате реална представа за повечето автомобили...Само алфа...алфа...алфа...

Кефете се...това е важното в крайна сметка
                              Не знам защо смяташ, че има много коли, които с 1.8 вървят повече от 156 1.8ТС. Естествено, че има Астри, които са по-бързи, ама те са минус 100кила само заради ръждата. Ако сравнявам моята от подписа - върви по-зле от старата ми 145, но е далеч по-добре от Соната 2.5 В6. Карал съм и Омега 2.2 16В - там пък няма база за сравнение, но това са много по-тежки коли в друг клас. В своя клас 156 си е много добре даже
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Просто сравни 156 2.5 с друг автомобил 2.5,

Говорим все за модели около '97-а,нали?
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X