Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 155 2.0 16 в срещи 156 1.8 16В

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма смисъл само да се дърляте за глупости,както каза Венци за сравнението на 2.5,аз лично съм сравнявал алфите като цяло с Мазда,в семейството ми сме имали и мазда и 3 алфи,и смятам че са много близки,като цяло алфите са спортно ориентирани като дизайн,пътно поведение,но са тежки автомобили,а всичко зависи от съотношението маса/конски сили,моторите на алфа и мазда 2.5 специално са дори едни и същи коне(Мазда 6 и Алфа 155),за мен 2.0 мотора е един силен мотор,но не е просто спортен,ако вземем 2.0 турбо или 3.0 или 3.2 тогава може да се говори за нещо сериозно.Хубаво е да си защитаваш любимата марка,но ако наистина се интересуваш от автомобилите като цяло трябва да си обективен,защото от почти всяка марка има култови коли,които се помнят.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

VFTI, много добре ни е ясно , че не става дума само за АЛФА АЛФА АЛФА, естествено има много коли , който са по - бързи. Но ако си забелязал темата е 155 2.0 16в vs. 156 1.8 16в, и така като гледам по книжка 1.8 не е никак спъната в zeperfs.com като я сравних с доста 1.8 , 2.0 ( бмв ауди) дава доста добри резултати. Такаче немога да разбера какъв ти е проблема? превърна 1 тема от 155 2.0 срещу 156 1.8 в 156 Е НАИ-КУЦАТА КОЛА НА СВЕТА. Така като гледам в подписът ти виждам , че си с 155 такаче коте боли нали твоята не е куца.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

ей тея 155-ци бе... да взема и аз да си продам 156-цата за такава... смешно стана малко но както и да е.. верно това което казват че е най-важно кадърен ли е шофьора важи точно за тая ситуация.. колите са почти еднакви. 155-ца карах 2000-та година и бях доволен от нея, но не виждам що толкова ч хвалите пред 156-цата..

Comment

темата е 155 2.0 16в vs. 156 1.8 16в,
          Ако двете коли са в добро техническо състояние,определено 155-цата бие
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

имаме един въпрос само...четя темата откакто е пусната и вече се чудя кога ще е гонката,че нещо загубих връзката...

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
              имаме един въпрос само...четя темата откакто е пусната и вече се чудя кога ще е гонката,че нещо загубих връзката...
              нема да има само ще се ръчкат пред компа
              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
              Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                Принципно каза, че на 25-ти ама аз викам VFTI да се пусне с него, че да няма пунта мара.
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                  Принципно каза, че на 25-ти ама аз викам VFTI да се пусне с него, че да няма пунта мара.
                  В сегашното състояние на неговата 155ца няма да е равностойно !

Comment

Ще се пусна! Ако трябва...Нищо че съм на ГАЗ и че съм с големи гуми...

СандоОне! Избери една вечер КОГАТО ТИ Е УДОБНО след 22.30 часа и КЪДЕТО ТИ Е УДОБНО...Днес, утре когато кажеш! Искам само един ден предварително да знам!И да направим дръпка да видим дали наистина си реален рейцър

Хайде една 2.0 с обикновенна газова бутилка и много запушена на бензин те чака А аз от резултата ще ти кажа дали има смисъл да се гониш с 2.0 16 вървяща на бензин...

ЗА контакти с мен 0 888 578 021 Венци -VFTI по всяко време 10-24.00 часа...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Ще се пусна! Ако трябва...Нищо че съм на ГАЗ и че съм с големи гуми...

СандоОне! Избери една вечер КОГАТО ТИ Е УДОБНО след 22.30 часа и КЪДЕТО ТИ Е УДОБНО...Днес, утре когато кажеш! Искам само един ден предварително да знам!И да направим дръпка да видим дали наистина си реален рейцър

Хайде една 2.0 с обикновенна газова бутилка и много запушена на бензин те чака А аз от резултата ще ти кажа дали има смисъл да се гониш с 2.0 16 вървяща на бензин...

ЗА контакти с мен 0 888 578 021 Венци -VFTI по всяко време 10-24.00 часа...

А ей това е вече мъжка приказка
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Тази вечер времето ще е хубаво...Утре също....Чакам обаждане или ЛС
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Никой няма да ти се обади!
                          sigpic
                          146 1.8 TS

Comment

Аре ве ше има ли нещо интересно или...?!? Аз ще се довлеча само свирнете!
                            145 QV ex.
                            146 Boxer TOTAL ex.
                            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Чакай бате! Никой няма да ти звънне то се е видяло, че всичко е само на приказки
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                                Чакай бате! Никой няма да ти звънне то се е видяло, че всичко е само на приказки
                                нека почакаме пък ще видим
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X