Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 155 2.0 16 в срещи 156 1.8 16В

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И да направите клипче ей, че после ще има пак изцепки.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Рейсинга го влече.... не ми се иска да мисля, че е несериозен... Тази вечер времето е много хубаво и става за дръпки.... Ще чакаме...

И явно си пада по рейсинга..
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33150

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=31763&page=3

А дано не му се счупи колата днес, или да спука гума или да замине в чужбина....

Някой ако му има телефона да ми го даде... Ако не ще си чакаме
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

прати му ЛС , щото доколкото се сещам май нямаше навика да чете какво се пише в по-предните страници, дане си останеш с чакането имам предвид
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Абе манете го, той се се прави наголемият шофиор дърпал едно, второ, трето, където и да се насере не може да ги бие. Просто се прави на голямата работа!
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Има ли място и за мен на нфс-то?
            За два дни изтърках 10 чифта гуми,направих грешка на 360 вкарах 6-та?... и престанете с тия сравнения в интернет,по-книжка и т.н....

Вместо да седят в началото темите с проектите само се сере с малумни теми!?
            Last edited by TS; d.m.y г., 19:12.

Comment

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
              За два дни изтърках 10 чифта гуми,направих грешка на 360 вкарах 6-та?... и престанете с тия стравнения в интернет,по-книжка и т.н....

Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                За два дни изтърках 10 чифта гуми,направих грешка на 360 вкарах 6-та?... и престанете с тия сравнения в интернет,по-книжка и т.н....

TS съгласен съм с теб, но като никой не се наема да се друпнат единствената база за сравнение остава сайта.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Които има желание ще отиде да се пусне - 1,2,3 пъти,колкото е необходимо. И тогава да се пусне тема да обсъдим резултата. В момента само се вари боба и нищо друго.

Comment

Пуснал съм му ЛС на Сандо...

Тази вечер между 20.30 и 22.00 часа НЯМа да си чувам телефона...Но ако някой ме е търсил ще се обадя... Тааа все още имам надежди че днес или утре ще стане някоя дръпка да видим тази 156 толковааа мощна дали ще дръпне моята газова бегачка

Ако някой скучае тази вечер и многооо иска да му начешя крастата също може да ми се обади след 22.00 часа
                    by RUBIG service

Comment

• Е как никой не се наема, колегите ги накъсаха тия Каени, Тоареци по "5-стин" коня и кво ли още не.Аз последно скъсах едно жълто Ферари, хем не бях с колата (вървях пеша, а той беше спрял), представяте ли си ако бях с колата какво щеше да стане,щях луд да го направя

Comment

• Абе колеги аз предлагам тоа младеж да върже тез коне малко. А вържи ги че изпасаха тревата.Кво ш штрупаме ние? Бах аз таз алфа 1.8 изтрепа ги сичките наред.
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Сандо БЕЗ повече въпроси!

Опредли ДЕН, ЧАС МЯСТО! И където кажеш там идвам да се дърпаме..>Разбрах че си се дърпал на БОЯНА...НА мен там също ми е удобно...Асвалта е нов щирок голям път....

Чаааааакаааааааааммммммммммм....

Защо махна София като местожителство?
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:04.
                          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Сандо БЕЗ повече въпроси!

Опредли ДЕН, ЧАС МЯСТО! И където кажеш там идвам да се дърпаме..>Разбрах че си се дърпал на БОЯНА...НА мен там също ми е удобно...Асвалта е нов щирок голям път....

Чаааааакаааааааааммммммммммм....
                            Ха аз незнаех, че се е дърпал на бояна Ако ходи там и аз може да се дръпна с моята скромна колица с него. Знам, че ще ме бие ама мерака си е мерак

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Ха аз незнаех, че се е дърпал на бояна Ако ходи там и аз може да се дръпна с моята скромна колица с него. Знам, че ще ме бие ама мерака си е мерак
                              146 ТИ - скромна количка ???
                              колега много си скромен
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                                146 ТИ - скромна количка ???
                                колега много си скромен
                                Скромността краси човека :P

Comment

Working...
                                X