Известие

Collapse
No announcement yet.

Замислил съм нещо...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Замислил съм нещо...

Здравейте колеги, замислил съм нещо за ГТВ то, темата не е за тук, а в раздела на ГТВ, но тук повече хора могад да ми дадат акъл. Та за какво става въпрос за преправяне на покрива на ГТВ, разполагам с пари, но незнам дали ще се осъществи проекта, смисъл как преправяне ами да го направя по-нисък(да се отреже) да се махнат предното и задното стъкло и трябва съответно нови стъкла по малки и задни странични тези на вратите мойат само да се отежат и да се скъсят. Та с колко искам да го преправя по-нисък ами 10 15 см не сам нисак ами 180, но около 15 сантиметра от главата то тавана и искам 10 сантиметра да я сваля и, ще придобие друга по-спортна и по-хубава форма. Съжелявам, че нямам снимков матрИал, но секи мойе да види снимка на ГТВ отстрани и да си представи как, ще изглежда горе-долу пак ще пиша по темата и, ще се опитам да ви дам снимков матерял.
    Spin City!

Ебаси приключението ще е това - така както си го представям първо ще трябва да видиш дали ще можеш да намериш други стъкла....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

GTV-то си е достатъчно легнало според мен ... това което искаш да направиш е скъпо, трудно, рисковано и крайния резултат е доста сигурно да не се хареса на широката аудитория!
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Ебаси приключението ще е това - така както си го представям първо ще трябва да видиш дали ще можеш да намериш други стъкла....
        ами да, май няма да стане щото от де да взема други стъкла дето да станат трябжа да са правени а такива никаде не правят
        Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          GTV-то си е достатъчно легнало според мен ... това което искаш да направиш е скъпо, трудно, рисковано и крайния резултат е доста сигурно да не се хареса на широката аудитория!
          Не съм съгласен с теб, щото колкото по-ниско толкова по-агресивно и по-добре, ще му стой пак казвам мое си е мнението
          Spin City!

Comment

познавам човек който прави тези неща... сега му нямам координати но ще те свържа

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А стъклата може би има начин да се прережат ? Поне страничните
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Някой можещ да направи един проект на Фотошопа да видим как ще изглежда тая работа с тавана.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  Някой можещ да направи един проект на Фотошопа да видим как ще изглежда тая работа с тавана.
                  Ако има таланти с желание нека спретнат нещо, наистина мисля, че ще стой добре.
                  Spin City!

Comment

ти определено взимаш много хероин

Comment

Един познат направи копие на Шелби Кобра,та за него си прави стъкло по поръчка,в германия го правиха,ако много държиш ще поразпитам.Ма предполагам че цената няма да ти хареса.+ това аз сега едвам не си удрям главата като се навирам,а пък със срязан таван не знам.Като толкова държиш да направиш хот род,вземи един стар форд,имат толкова модели,които стават за рязане,и се упражнявай(и аз съм го мислил рязането,много преди да си вземеш ти твоето!)
                      Не се опитвам да те разубедя,напротив интересно ми е ,и като остане време ще направя един фотошоп,но за мен лично,от съвременните модели на алфа,това е най-красивия,и ако се пипа,трябва да е в мярка!
                      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Не издържах.....:

Чесно казано,бая трябва да го погледам за да ми хареса,прилича малко на доберман с одрязани уши
                        GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Мен ме кефи, но не си заслужава труда

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                            Не издържах.....:
                            Чесно казано,бая трябва да го погледам за да ми хареса,прилича малко на доберман с одрязани уши
                            Ами, ако отпред HE е много челен а малко по-удалжен и по-нисък сега ми прилич на новият скайлайн.
                            Attached Files
                            Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                              Ами, ако отпред HE е много челен а малко по-удалжен и по-нисък сега ми прилич на новият скайлайн.
                              колега не ми се сърди но си намислил абсолютна безмислена глупост дето ще налееш пари за да окипазиш колата.по добре ги дай в друга насока по колата има доста по съществени неща които може да направиш ако имаш лев.
                              поздрави
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                              X