Известие

Collapse
No announcement yet.

Замислил съм нещо...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
    Не издържах.....:

Чесно казано,бая трябва да го погледам за да ми хареса,прилича малко на доберман с одрязани уши
    Наистина като я гледам малко по дълго и свиквам с гледката Но на пръв поглед е мнооого странна На живо ми се струва ,че ще изглежда доста добре
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

и аз мисла че изглежда добре, ако имаш пари РЕЖИ!
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

РЕЖИ НЕ СЕ БОЙ
        Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Един вариант с малко по-обла част при предния прозорец. А и да си кажа, че PS-a не ми е силната страна .
          Attached Files

Comment

Що,добре си се справил,ама ми седи малко японизирана форма,кото че ли трябва да е малко по-груба.Все пак основната идея на рязането е да се намали предното стъкло,може би една снимка в профил-там ще се вижда по-ясно,на която колата да се наклони напред
            GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
              Що,добре си се справил,ама ми седи малко японизирана форма,кото че ли трябва да е малко по-груба.Все пак основната идея на рязането е да се намали предното стъкло,може би една снимка в профил-там ще се вижда по-ясно,на която колата да се наклони напред
              Точно!
              Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
              Един вариант с малко по-обла част при предния прозорец. А и да си кажа, че PS-a не ми е силната страна .
              Екстра си се справил колега, намери снимка без спойлера отзад, щото само я "загрозява"
              Spin City!

Comment

Ето този вариант ми харесва много, като се смъкне малко цялата кола става съпер
                Attached Files
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Така смъкната и без спойлер изглежда много добре .

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
                    Така смъкната и без спойлер изглежда много добре .
                    мяза на американски хотрод...някакси неприемливо!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Според мен GTV-то както е на снимката (преди да му се среже покрива ) е възможно най-красивия вариант за тази кола, но пък е интересно да се видят и други варианти .

Comment

Според мен, този проект не е добър.
                        Колата е достатчъно ниска, че дори и на мен ми е трудно влизането и излизането, както и гледането на светофарите заради ниското предно стъкло, а не съм въобще от високите - 178см.
                        Отделно от това, снимките, които са показани след фотошоп интервенцията изглеждат направо гротескно.
                        Колега, не съсипвай колата с такова нещо. Ако толкова искаш да я преправяш, има повече от достатъчно body-kit-ове, които правят визията на GTV страхотна, като подчертават и без това добрите линии на колата.

Това е моето лично мнение де, колата си е твоя, прави я както искаш, важното е на теб да ти харесва.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          мяза на американски хотрод...някакси неприемливо!
                          Ми аз като гледам той цели май нещо точно такова. Вкусове всякакви
                          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Според мен, този проект не е добър.
                            Колата е достатчъно ниска, че дори и на мен ми е трудно влизането и излизането, както и гледането на светофарите заради ниското предно стъкло, а не съм въобще от високите - 178см.
                            Отделно от това, снимките, които са показани след фотошоп интервенцията изглеждат направо гротескно.
                            Колега, не съсипвай колата с такова нещо. Ако толкова искаш да я преправяш, има повече от достатъчно body-kit-ове, които правят визията на GTV страхотна, като подчертават и без това добрите линии на колата.

Това е моето лично мнение де, колата си е твоя, прави я както искаш, важното е на теб да ти харесва.
                            И аз съм на същото мнение...
                            Колата си има перфектна форма и няма нужда от преправяне (мое мнение) Не си заслужава..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                            X