Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 ТС 16В ВС Ауди А4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това гадно ауди докато надуе турбината и трасето свърши

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Поздравления ! Добре тръгна , и добре нацели 2-ра ... и добре натисна спирачката
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Поздравления ! Добре тръгна , и добре нацели 2-ра ... и добре натисна спирачката
        благодаря пича с аудито искаше да се дръпнем там пък и на мене ми беше за първи път и си викам що па да не пробвам
        Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
          Говорим за Алфа 1.4. Прочети пак темата
          Споко, прочел съм я. Не забравяй че на 100 метра не си личат много разликите в конете. Като прибавим и умрелия 1,8Т не виждам нещо странно.
          FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Драга е състезание, при което зависят много неща, за да си пръв. Заставам плътно зад нашето момче с Алфата. Мой приятел е с А3 1.8Т се дърпахме как ли не, даже и колите си сменяхме (аз карах аудито, а той Алфата ми). На ауди този двигател напълно ме разочарова.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Не разбирам,какво се чудите толкова.На тази дистанция,дето се вижда от клипа сигурно и с 1,3 боксер да беше щеше да бие Алфата.Па и това Ауди А4 да не е някакъв еталон за бегачка?....
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

не съм казал че е еталон за каквото и да било аудито нито пък съм казал че и аз съм еталон за реисар просто това ми е първото съзтезание ако може изобщо да се нарече така и винаги е добре за самочуствието да за започнеш с победа пък било то и незначителна
                Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Това не беше към теб,колега.Не се сърди,победата си е победа.Щом на толкова сте се разбрали да се дръпнете,явно другия участник не си познава колата.
                  Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                  Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
                    Абе що му разваляте кефа на момчето. Напълно възможно е да го е бил 1,8Т на 100 метра. Това е много умрял двигател. И какво като е с турбина като е 150 коня, а алфа 1,8 ТС не е много по малко пък е без турбина. Имам впечатления от 1,8Т с чип обаче на Ауди А6. Ми за тия коне няма никакъв вървеж тази кола. Въври горе долу, ама все едно е 120 коня а не 150 с чип. Уж много коне пък да не казвам голяма дума, но ще се намерят коли с по 40 коня отдолу дето ще са пред аудито.
                    шшшшшшшшшшшшшът млъкни....умрял двигател бил.....без коментари повече
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

А?
                      Не те разбрах.
                      FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
                        А?
                        Не те разбрах.
                        А бравото върви ли аз съм се возил в такова и върви като 70 коня нищо че е 106 относно 1.8 тс незнам ама дигам 200 без проблем на околовръстното и на 3 цилиндъра с преебана бобина съм ги дигал ..... незнам що мислиш че не върват
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          А бравото върви ли аз съм се возил в такова и върви като 70 коня нищо че е 106 относно 1.8 тс незнам ама дигам 200 без проблем на околовръстното и на 3 цилиндъра с преебана бобина съм ги дигал ..... незнам що мислиш че не върват
                          Върви, като 70 коня сигурно защото толкова е на колела реално

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                            Върви, като 70 коня сигурно защото толкова е на колела реално
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                              в голяма заблуда живееш явно
                              146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                                в голяма заблуда живееш явно
                                Eм незнам дали е заблуда возил съм се ..... трагедия е стока на 1.9 ЖТД бравото

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X