Известие

Collapse
No announcement yet.

Рали Спринт Серес-10.05.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рали Спринт Серес-10.05.2009

Трасето се намира на пътя от Серес за Ано Вронду(Горно Броди),20км,като се кара два пъти.Старта е от 10,30,като час преди това пътя се затваря.Който го интересуват подробности,да пита.Сайта е www.r40.gr ,но не съм сигурен,че ще ви стане ясно.
    П.П. Не знам какво му беше работа на някой,дето се има за модератор да изтрие темите.Не карам никой да ходи,просто качвам темите,където им е мястото.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Ако си оправиш настройките на този под-форум, ще видиш че никой нищо не е трил.
    Просто показването по подразбиране ( сортиране) на темите е малко кофти в момента, което ще бъде оправено - централизирано.

Така че , поне сега няма за какво да се мрънка . А кога е почерпиш за РД-то
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами фанете и го оправете накрая тоя форум
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Бях на състезанието.Сега поствам линкове от гръцкия специализиран сайт.Моля да не пишете коментари от сорта "Тия гърчолята много смотани коли карат",такива коментари си ги запазете за вас.Който може,нека си купи и поддържа по-голяма и по-мощна кола.Ето линк:
        http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=50771
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
        X