доко аиде като варви толкова това GTV НА ГАЗ да излезем на максимална по сами не аз с 4 човека и пален багажник а ти само с жена си А ПО САМИ В КОЛИТЕ да видим коя как варви
Известие
Collapse
No announcement yet.
предизвиквам колегата доко на top speed
Collapse
X
-
Те ще внимават то аз да бех испушил с Венци тогаваsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Нищо общо няма.
Изредил си до лютеницата 3-4 предавки за кратко време, от това едва ли ще се строши мотора.
Максимална скорост обаче предполага доста дълго време двигателите да работят в критични обороти, а знаем, какво се получава тогава.
Ето една справка
И още еднаLast edited by Fear; d.m.y г., 11:55.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Абе ГТВто или 145 имат по добро аеродинамично съпротивление.....информативно питам само....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
http://www.ultimatespecs.com/index.p...ar=22&option=4
Има едно "Cx" не знам какво е но предполагам ,че е то. На GTV-то е 0.31 ,а на 145 е 0.32Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеПффф, за това пък никога не съм се замислял.
Като погледнеш отстрани, би трябвало GTV-то да е по-добре, ама знае ли човек.
Ей сега ще разровя да видя дали ще намеря нещо по въпроса."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеХубаво максимална, ама да няма после двигатели, два броя, на салата...Напълно е възможно..
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеХубаво максимална, ама да няма после двигатели, два броя, на салата...
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениене знам що така ми се стори ама сякаш се насра....
Съвсем случайно да си видял линковете към двете теми, които съм постнал?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеНищо общо няма.
Изредил си до лютеницата 3-4 предавки за кратко време, от това едва ли ще се строши мотора.
Максимална скорост обаче предполага доста дълго време двигателите да работят в критични обороти, а знаем, какво се получава тогава.
Ето една справка
И още еднаSPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеколега сега сам с пета предавка от 1.9jtd 5000 оборота 215 километра така че мога дълго да карам с висока скорост без проблем.ядосаx се на колегата доко защото както си карам с 160 по нагорнище тои ми идва засилен с 200 и какво аз давам газ но на 210 тои бавно ме изпревари и веднага намали а аз бяx с 4 човека и пълен багажник и после много варви jtv то нека излезем и видим кои как варви.
Просто отбелязах какво се случва, когато не се внимава.
А иначе ми се струва, че си се впрегнал прекалено много. Пробвайте се ако искате, но според мен нашите пътища не са подходящи за каране с 200+км/ч.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
Comment