Известие

Collapse
No announcement yet.

Карбонов капак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Карбонов капак

Колеги търся някакъв сайт в който да има капаци и прагове за 156-тицата дайте неква идея...

колега за карбонов капак мн ще се израсиш,един авер си сложи eто това на капака http://cgi.ebay.de/Fiat-Coupe-Seiten...3%3A3|294%3A50

той кара фиат купе, и си поръча на негов приятел да му направят това фолио което имитира карбон и сам си го сложи,ще излезе доста по-ефтино
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А кви пари струва 1 чисто нов или 2-ра употреба капак,че моя е леко изкривен и излюштен и искам да го сменя задължително.

Comment

някаде 160-180 втора ръка, виж в някой сервиз колко ще ти вземат да ти го оправят, мисля че ще е по ефтино
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз съм се замислял за карбонов капак, единствено за олекотяване на предницата (повечко са килограмите на моята), но ме е страх да разбера цената. Ако все пак знае някой за БГ, да каже...
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
            Аз съм се замислял за карбонов капак, единствено за олекотяване на предницата (повечко са килограмите на моята), но ме е страх да разбера цената. Ако все пак знае някой за БГ, да каже...
            Няма да изкяриш много, капака не е особенно тежък, 13 кила и половина е, ако не ти дреме за визията му отвътре, може да изрежеш около 2.5 кила от вътрешните му ламарини, и като махнеш уплътнението и ватата 3 кила си заминават......надали карбоновия капак ще е по лек, но със сигурност е по скъп - иначе верно другия метод с карбоноимитиращото фолио е по за предпочитане......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Направо нов капак ще купя и евентуално поръчка за карбонизиращото фолио...

Comment

карбонов капак ако не греша беше около 600 български гроша. (за БМВ) за Алфа може и повече

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
                  Направо нов капак ще купя и евентуално поръчка за карбонизиращото фолио...
                  Виж в иБея сондирах цените наскоро щото ми трябваше да си направя една сметка колко ще трябва за нещо, и ми направи впечатление че е доста по евтино от това в Илиенци.....има и различни размери.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

такава голяма ролка фолио ще има ли за да стане добре капака ??? щото ако има и аз го правя
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Голяма ролка СПЕЦИАЛНО за преден капак има на Горубляне (не помня името на магазина). Цената е 90 лв. Много хубаво (дебело и здраво) фолио има при xtuners. Цената беше около 90 лв на квадратен метър. Там обаче качеството е друго. Лепи се със специално лепило и става много здраво. (и изглежда по-истинско). А за карбонов капак, ако е нов - 600 долара без шипинга до БГ.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v

Comment

Първоначално публикувано от d_koev Покажи съобщение
                        Голяма ролка СПЕЦИАЛНО за преден капак има на Горубляне (не помня името на магазина). Цената е 90 лв. Много хубаво (дебело и здраво) фолио има при xtuners. Цената беше около 90 лв на квадратен метър. Там обаче качеството е друго. Лепи се със специално лепило и става много здраво. (и изглежда по-истинско). А за карбонов капак, ако е нов - 600 долара без шипинга до БГ.
                        това цена за няква смола с плат отгоре имитация на карбон ли е или истински карбон минал през аутоклав и т.н. е?
                        '97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        the cost of living is dying...everybody pays...
                        sigpic

Comment

Един колега от форума се занимава с карбон ето ти линк към профила му :

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=382
                          sigpic
                          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                          Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                            Един колега от форума се занимава с карбон ето ти линк към профила му :

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=382
                            а линка към профила му каква информация би трябвало да ми даде?
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                              а линка към профила му каква информация би трябвало да ми даде?
                              Може да му пратиш л.с.

Comment

Working...
                              X