Известие

Collapse
No announcement yet.

Карбонов капак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
    Аз си сложих карбоново фолио на капака.Просто си го сложих сам,с малко помощ от приятели,а и фолиото беше на добра цена.Фолиото е на 3М и е много приятно за работа,според мен всеки може да се справи сам,сваля се капака и ви трябва само един пистолет за горещ въздух и някаква пластмасова шпатулка...Тънкия момент е,че не отива на всички цветове,трябва да внимавате,аз лично се чудя доста дали да не го махна...Ако ви е интересно може да постна снимки(моето фолио е от "сивото",а колата е сребриста)
    Сложи някоя снимка...
    Та да видим поне евтиния вариянт на карбонов капак
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми постни, ся че някой може да се изкаже че било селско много важно - въпроса е да се сподели виждането и опита......аз имам към 6 квадрата сребристо фолио, пак уж като карбонова имитация, но няма да пасне на десена на коя да е ми кола.....
      Иначе ако си говорим за олекотяване, с флекса от сегашния капак на 156 могат да се махнат почти три кила, казвам го за инфо само.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ето...колата е мръсна,но колкото да придобиете обща представа.Снимката на Нисана е за да видите колко по-добре стои черното фолио на черна кола(въпреки качеството)
        Attached Files
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

Еее това е супер
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Мн е хубаво, но си прав на сребристата не и стой, но иначе добре изглежда фолиото. Я кажете откъде да си намеря черно фолио, за черните линии между вратите.?
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Из ибея има всякакво на изгодни цени.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Ами това което ние купувахме беше около 70-80лв. по спомен.Това е за 1,22м.(това е ширината на ролката) на 1м. пак по спомен.Но както казва ферариста,сигурно в ибей е по-тънко.
                Mercedes ML 63 AMG 07'
                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                156 2.0 20V Turbo
                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                sigpic

Comment

http://cgi.ebay.co.uk/MASSIVE-CARBON...item2557563126

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Да,това е доста изгодно.Има малка разлика,това е лъскаво,а на 3М е релефно,но въпрос на вкус.Ето го в ибей в същия размер,само доста скъпо http://cgi.ebay.co.uk/BARGAIN-3M-CAR...item2a034b5fd3
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

Да използвам темата: някой може ли постне снимка на сребриста 156-ца с карбонен таван, че ме е ухапало нещо?
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Да използвам темата: някой може ли постне снимка на сребриста 156-ца с карбонен таван, че ме е ухапало нещо?
                        Намажи ухапаното с нещо и ще ти мине!

Сега сериозно.
                        Аз си мисля, че ако има карбонови елементи, то трябва да са повече от един и да се комбинират, например:
                        Преден капак, таван, багажник.
                        Престилки (брони), прагове, огледала, спойлер.
                        Или пък всичко да е от карбон, най-добре.

Т.е., поне на мен не ми допада, карбоновият елемент да е самотен, някакси не стои.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                          сигурно си струва да дадеш хиляди за карбонов капак ако караш скайлайн 1000 коня
                          ако караш 1000 коня кола не мисля , че ще усетиш разлика в 10 кг. но ако караш 103 коня кола ( като мен ) се усеща ... в момента съм махнал всичко отвътре без предните седалки и част от таблото и съм смъкнал не повече от 50 кг. и неможеш да си представиш каква е разликата
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Е да, ама тук колегата по-скоро ще лепи карбоново фолио според мен, от колкото да си купува истински карбонови елементи с цел олекотяване
                            Така, че всичко при него ще бъде с цел външен вид
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ъхъ ясно !!! Явно пак не съм разбрал нещо пийс енд рецпект
                              sigpic
                              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Виж може и да го е ухапАло смъртоносно и да скочи на истински карбон
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X