If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нз мисля си някой неща. Измислил съм проект за чип, + съединител ако се наложи след чипа; мисля за добавка към задната броня, капака отзад на багажника, да се махне емблемата и да се запълни мястото и да се боядиса; др седмица ще ми правят средната конзола от карбон на таблото. и си мислех да си направя покрива от 3М карбоново релефно фолио и черните стоики на огледалата с карбон, да се върже екстериорно, сега се събират мангизите за това. гледах сребриста кола с такова на покрива, и е супер мн и ходи на тоя цвят, а за капака не бих го бутнал, не ми харесва! Аз искам да си я направя за мене си готска! По-късно ще пусна снимки на таван на сребриста, но се чудех за алфа 156!
Добре ся,аз това фолио на 3М го гледах в нета,а иначе и 156-цата с карбоновия капак я знам,много добре седи,но колко време издържа на атмосферните влияния,и не се ли наранява-нали е релефно,защото това с капака и тавана е добра идея,на мен и на двете ми е паднал леко лака и е матиран,дори на тавана почва да белее,та мога да сложа такова фолио,вместо пребоядисване,тя колата е черна.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Отзад нямам табелки с модела или двг, и да кажа ми седи мн по-добре, емблемата е само като идея засега, както и за тавана, но вс останало ще се случи, въпрос на малко време! Нз иска ми се да видя снимки как би излгеждала с карбон фолио на таван и без емблемата отзад! Сякаш ще стане по-изчистена!
Снимки на няколко коли, правени от човека, има снимка с лъскаво фолио, с матирано. бялата колица, тавана е бил бял, както и страничното стъкло малкото!
Comment