Известие

Collapse
No announcement yet.

Карбонов капак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Виж може и да го е ухапАло смъртоносно и да скочи на истински карбон
    Aко си "карбонира" колата наистина, може и да се окаже смъртоносно, когато жена му разбере какво е направил и колко пари е дал!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Нз мисля си някой неща. Измислил съм проект за чип, + съединител ако се наложи след чипа; мисля за добавка към задната броня, капака отзад на багажника, да се махне емблемата и да се запълни мястото и да се боядиса; др седмица ще ми правят средната конзола от карбон на таблото. и си мислех да си направя покрива от 3М карбоново релефно фолио и черните стоики на огледалата с карбон, да се върже екстериорно, сега се събират мангизите за това. гледах сребриста кола с такова на покрива, и е супер мн и ходи на тоя цвят, а за капака не бих го бутнал, не ми харесва! Аз искам да си я направя за мене си готска! По-късно ще пусна снимки на таван на сребриста, но се чудех за алфа 156!
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 16:53.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Добре ся,аз това фолио на 3М го гледах в нета,а иначе и 156-цата с карбоновия капак я знам,много добре седи,но колко време издържа на атмосферните влияния,и не се ли наранява-нали е релефно,защото това с капака и тавана е добра идея,на мен и на двете ми е паднал леко лака и е матиран,дори на тавана почва да белее,та мога да сложа такова фолио,вместо пребоядисване,тя колата е черна.
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Ми на мен ми каза две години гаранция че няма дори да мръдне!
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            ........да се махне емблемата и да се запълни мястото и да се боядиса
            Е това вече е изключително голфаджийско, само тия дето карат Фолксваген и Опел си махат емблемите. Алфата без емблема е като евнух
            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Отзад нямам табелки с модела или двг, и да кажа ми седи мн по-добре, емблемата е само като идея засега, както и за тавана, но вс останало ще се случи, въпрос на малко време! Нз иска ми се да видя снимки как би излгеждала с карбон фолио на таван и без емблемата отзад! Сякаш ще стане по-изчистена!
              Снимки на няколко коли, правени от човека, има снимка с лъскаво фолио, с матирано. бялата колица, тавана е бил бял, както и страничното стъкло малкото!
              Attached Files
              sigpic

Comment

Някоя снимчица на сребриста алфа с различен цвят таван отвън ?
                sigpic

Comment

Working...
                X