Известие

Collapse
No announcement yet.

Снощи на бояна Боксер срещу дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Клуб Алфа Ромео България е твърдо против организирането на каквито и да е улични, нелегални и др., опасни мероприятия нарушаващи закона на Република България и оществения ред. КАРБ няма нищо общо и не подкрепя желанието на потребителите да участват в гореупоменатите мероприятия и да ги коментират във форума. КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си.

Бъдете внимателни!
    Някой май го беше написал и защипал като сериожа тема !...
    Модераторите наказват предупреждават за какво ли не , а самите те нарушават поне едно сериозно нещо !
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
      Модераторите наказват предупреждават за какво ли не , а самите те нарушават поне едно сериозно нещо !
      Колега , ако си прочел последното изречение от Твоя цитат ще ти станат ясни много неща,а то е "КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си."

С две думи - КАРБ неможе и нетрябва да е ПЪДАР. Всеки има глава на раменете си, не сме в детската градина. Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.

Мисля, че всеки сам поема отговорност за това което прави и неправи.
      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
        Колега , ако си прочел последното изречение от Твоя цитат ще ти станат ясни много неща,а то е "КАРБ напомня че всеки сам отговаря за постъпките си и носи лична отговорност за действията и намеренията си."

С две думи - КАРБ неможе и нетрябва да е ПЪДАР. Всеки има глава на раменете си, не сме в детската градина. Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.

остави го не си е доспал
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Това че си модератор , не означава че трябва да правиш или неправиш други неща разчилни от ангажиментите ти във форума. Това е все едно аз гледам декоративни рибки и това значи да не ходя на риболов.

Именно тези които се опитват да налагат ред трябва да дават пример. А не едно говоря друго правя
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Именно тези които се опитват да налагат ред трябва да дават пример. А не едно говоря друго правя
            мисля че никой от нас не е споменавал че ще спре гонките
            а и тука във софия я кажи къде да премерим колите ???
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Мисля, че никой не се опитва да налага ред, защото няма как да го направи, а и няма правото на НАЛАГА каквото и да е. Все пак не сме КАТ или МВР.

Това че КАРБ се дистанцира от подобни прояви , не значи,че членовете на КАРБ за хората които налагат ред. Мисля, че такава функция не е застъпена в условието за приемане на членове.

Сигурна съм че и другите сдружения на автомобилни марки се дистанцират от тези неща, но това далеч не значи ,че няма гонки и с други автомобили или че част от лидерите на тези клубове не участват в тях.
              Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
              Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
              Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                Да се накажат, че организират нелегални скоростни отсечки, така ли ? Ако искаш да ги разследваме и за укрити доходи ? Това са дейности извън форума, а това е раздел за Тунинг и Рацинг, където всеки споделя мат'рял. Всеки отговаря за себе си ...
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Хайде отново
                  модераторът е лице на форума (ако е член и на клуба) и най-вече на раздела си.

ПП въпросът е принципен и няма отношение към каквито и да било конкретни лица и факт
                  Last edited by търтей; d.m.y г., 12:32.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мисля, че никой не се опитва да налага ред, защото няма как да го направи, а и няма правото на НАЛАГА каквото и да е. Все пак не сме КАТ или МВР.

Това че КАРБ се дистанцира от подобни прояви , не значи,че членовете на КАРБ за хората които налагат ред. Мисля, че такава функция не е застъпена в условието за приемане на членове.

Сигурна съм че и другите сдружения на автомобилни марки се дистанцират от тези неща, но това далеч не значи ,че няма гонки и с други автомобили или че част от лидерите на тези клубове не участват в тях.
                    Да но КАРБ какво е- именно членовете на клуба са КАРБ, след като те правят такива неща, то следва, че и КАРБ ги подкрепя или най- малкото не е против тях. Т'ва е малко като депутатите- Правителството е против корупцията, но членовете му са си корумпирани
                    Lexus IS200

Comment

КАРБ няма нищо общо и не подкрепя желанието на потребителите да участват в гореупоменатите мероприятия и да ги коментират във форума.

Аз май нарочно го сложих в червено да се набива на очи ама май повечето само си клатят пръстите по клавиатурата !!! и пак само 2 думи copy/paste ...и да ги коментират във форума.

Колегата от горе хубаво ви е обяснил за корупцията и депутатите и приликата с моя пост...

A причината да пусна горният си пост е факта че темата се разви от хора ЧЛЕНОВЕ НА КЛУБА...
                      нямаше да го пусна ако @neo Не беше защипал важната тема от която цитирах...

Освен това ми писна моредатори да се заяждат за глупости с хората от форума затова пуснах нещо което да подразни тях и ето че го постигнах... ми така де всички сме хора !!! Някой беше написал че еди кой си ,като получи права и му никнат крила !
                      Last edited by Balagan; d.m.y г., 23:42.
                      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                      Nissan Qashqai 2,0 140hp
                      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

бира по този повод
                        бира без повод
                        бира просто така
                        бира не просто така

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Да но КАРБ какво е-
                          Бе и аз това се питам
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

и сега какво.... идеята на темата е че КАРБ като организация няма нищо общо а аз си знам какво правя... другото е заядливост.... българска..

по здрави

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

В случая колегата Balagan е 100% прав. Вие сте едни от лицата на КАРБ, така че да се казва че клуба няма нищо общо е малко лицемерно.
                              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                                В случая колегата Balagan е 100% прав. Вие сте едни от лицата на КАРБ, така че да се казва че клуба няма нищо общо е малко лицемерно.
                                Ама ти го казваш сеедно ако бяхме още няколко члена горе на Бояна направо Италфест ще е било.......
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X