Известие

Collapse
No announcement yet.

Снощи на бояна Боксер срещу дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

малеее чакайте сега
    ние сме ходили горе на бояна не като WhitePower,NE0,Drigata ot КАРБ а като Орлин Добри и Нено и др, така че аз какво правя и къде си е изцяло моя работа ,когато не съм на мероприятие организирано от КАРБ , иначе ако КАРБ ме ограничава ще го осъдя че ми нарушава човешките права
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Определено съм на мнението на Нео ,че става въпрос за заядливост явно.

Я стига сте се излагали всички, всеки един от вас има две лица - когато е на работа и когато е извън работа. Същото е. Когато си на работа , не правиш това или онова, защото не е правилно, но като свършиш работа може да отидеш в някоя кръчма на се насвяткаш и да правиш простотии, казвам го примерно. Никой неможе да ти бъде съдник, сам определяш как да живееш и какво да правиш. Ако Нено, Орлин, Добри и т.н. правят неправилни постъпки на Италфест е едно, но ако ги правят извън него е съвсем друго. Айде сега да осъдим всички рацери по улиците, защото са представители на клубове и форуми.

Неофициалните гонки и уличното каране не са организирани от КАРБ
      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Тука за някакви двойни самоличности ли става на въпрос?!? Не може във форума ти да си ПРИМЕРНО Neo от матрицата и да казваш, че си против гонките, и в същото време да организираш и участваш в такава. Ако се имаш за състезател и ще правиш такива неща поне недей да пускаш теми, в които да четеш морал на останалите.
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          Тука за някакви двойни самоличности ли става на въпрос?!? Не може във форума ти да си ПРИМЕРНО Neo от матрицата и да казваш, че си против гонките, и в същото време да организираш и участваш в такава. Ако се имаш за състезател и ще правиш такива неща поне недей да пускаш теми, в които да четеш морал на останалите.

Определено не си на правилния път в разбирането на това което се опитваш да кажа, но както и да е.
          НЕО не е КАРБ , и КАРБ не организира НИЩО по улиците. Темата за морала я е пуснал защото е модератор и защото неможеш да я пуснеш ти.
          Last edited by tsvety; d.m.y г., 11:33.
          Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
          Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
          Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
            Аз май нарочно го сложих в червено да се набива на очи ама май повечето само си клатят пръстите по клавиатурата !!! и пак само 2 думи copy/paste [/COLOR]...и да ги коментират във форума.

С две думи! МАХНЕТЕ часта в ЧЕРВЕНО в онази тема за КАРБ И НЯМА ДА ИМА СПОР
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Слушаите ся щот ме дразните. Форума не е на КАРБ, разграничавайте ги тези две неща, тъй че КАРБ е против гонките, но няма общо с форума на който Не0 е модератор в раздел специално за тунинг и ......... Тъй че тои като лице на този раздел се грижи за доброто му представяне Който не му харесва да стане член и по законния ред да подаде искане за отнемане на членстовото на моя милост, Не0 и който още не му харесва. Докато не сте членове и не ви е ясна ситуацията по добре не се занимавайте с глупости, та да трупате мнения. Двоен стандарт единичен стандарт, все някой от нещо не е доволен ами я кажете като не прилагате двоен стандарт вие какво направихте за форума или клуба.

Comment

Няма смисъл от такива дискусии. Докато няма жертви и пострадали сред нас всичко е ОК. Като стане сакатлъка тогава ще му мислим. А и в крайна сметка всеки, който е горе знае че има опасност, така че си поема някакъв риск доброволно. А и какво правят пешеходци на 6 лентов път посредата с мантинела?
                Lexus IS200

Comment

Пичове не ме разбрахте....

След като има важна тема в която ясно е упоменато че КАРБ е против тия неща... и не трябва да се коментират във форума най малко от кленове на клуба....

Интересно ми е ВИЕ като членове пък какво сте направили за КЛУБА след като единия МОдер го направи на въпрос освен доволното количество Его и самочуствие(имат нещо отбщо)... така че Мен ми писна да се заяждате с обикновенните потребители и в теми като тия да се плюнчите само ! Ясен ми е българския манталитет просто съвсем скоро ще спра и да пиша а само да чета понеже сменям марката иии нещо атмосферата във форума наистина ама наистина е супер сектантска и отпеделено има хора с ИЗКРИВЕНИ психики !!!
                  ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                  Nissan Qashqai 2,0 140hp
                  Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                  ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

карай кашмикая и споко....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

След като има важна тема в която ясно е упоменато че КАРБ е против тия неща... и не трябва да се коментират във форума най малко от кленове на клуба....

Интересно ми е ВИЕ като членове пък какво сте направили за КЛУБА след като единия МОдер го направи на въпрос освен доволното количество Его и самочуствие(имат нещо отбщо)... така че Мен ми писна да се заяждате с обикновенните потребители и в теми като тия да се плюнчите само ! Ясен ми е българския манталитет просто съвсем скоро ще спра и да пиша а само да чета понеже сменям марката иии нещо атмосферата във форума наистина ама наистина е супер сектантска и отпеделено има хора с ИЗКРИВЕНИ психики !!!
                      Значи КАТ има Правилник да не се превишава скоростта и още един куп правила - ЗАКОНОВО Защитени
                      а сега си сложи ръка на сърцето и кажи че ти спазваш Всички закони на кат?
                      стига си спамил
                      отишли сме пили сме по кафе и сме се покефили
                      а да не казвам че половината форум трябва да бъде порицан щото и те ходят на бояна
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

По всяка вероятност като членове на клуба са си платили членски внос колега, което е абсолютно достатъчно. Да се заяждат? Интересно, но на мен ми се струва че тук се заяждаш ти.. А когато направят една скромна пистичка, след като ни затвориха Божурище, ще се надбягват там. Така че, както за състоянието на пътищата в България, където се избиваме(не нощно време на Бояна) е виновен някой боклук политически, така и за рацерите...Айде със здраве.
                        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

и сега ако меже модератора да изтрие спама ще е супер
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

ихааа толкова много глупости на едно място не бях чел до сега само отиде темата, а започваше обещаващо
                            Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                            и сега ако меже модератора да изтрие спама ще е супер
                            най-добре...!
                            1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                            1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                            1999 Citroen Saxo 1.0
                            Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Working...
                            X