If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четох днес за тоя симулатор ама нещо при мен отказва да тръгне изобщо .. какво ли не мъчих - не ще и не ще гадината ..
После пак ще пробвам да го излъжа
тая игра е най-големата боза която може да се направи.Изтеглих си сичките алфи и тея другите където бяха и със сичките играх нито една от сичките ми хареса .Много е гадно управлението
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
тая игра е най-големата боза която може да се направи.Изтеглих си сичките алфи и тея другите където бяха и със сичките играх нито една от сичките ми хареса .Много е гадно управлението
Управлението може да се настроива скоито искаш бутони. Все пак играте е с отворен код и е фрее.
Да ама аз карах вече Брера -в коя друга игра мога да карам БРЕРА
Управлението може да се настроива скоито искаш бутони. Все пак играте е с отворен код и е фрее.
Да ама аз карах вече Брера -в коя друга игра мога да карам БРЕРА
е да де .Аз си го настроих с клавиатурата сичко ОК ама е много нереално как взимат сичките коли взимат завоите не само Алфи-те дори Бентли-то , Опел-ите и другите които са фрее
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment